Joasiu,paczuszkę otrzymałam i właśnie ją rozpakowuję.Aż mi mowę odebrało na ich widok.Wieczorkiem wstawię fotki.Pozdrawiam i jeszcze raz za te cudeńka ( nie) dziękuję!!!
A teraz pokarzę wymysł jak to mój M powiedział mojej porąbanej główki
Prosiłam się chyba z miesiąc o kwietniczki no to wzięłam młotek i kawałek nita bo nic innego nie mogłam poszukać
Prawda że fajnie wygląda hi hi
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
mnie się podoba
a przy otwieraniu okna nie będzie przeszkadzało?
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Jakoś trzeba sobie radzić ja ostatnio w ukryciu 2 gwoździki wbijałam żeby zamontować półeczkę na ścianie... Oczywiście na kwiatki hi hi
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Ewelinko jakbym znalazła wiertarkę to bym tyle dziur nawierciła że fiu fiu M@jk@ gdyby nie te moje ściany a bez wiertarki z udarem ani rusz to bym gwozdzia wbiła
Pozdrowionka ASIA
A to mój stefek coś nie kwapi się do pełnego rozkwitu
Ewciu powiedz czy to normalne że ten główny liść hobbitka tak sobie gnije
Jeszcze półeczka
Powiedzcie mi co mam zrobić żeby moja pepka zakwitła dałam szczepki od niej chyba 4 sąsiadką i u każdej puściła ten pędzik kwiatowy a u mnie jakoś nie chce
I na koniec jeszcze epi które ruszyło się i wypuszcza nowe pędy
Pozdrowionka ASIA
Mnie też się podobają te zwisające doniczki....bardzo ładnie to wygląda a jak jeszcze rozrosną się roślinki to dopiero będzie widok
Ciekawe czemu nie otwierają się paki u stefka Może brakuje mu czegoś
Półeczka rewelacyjna a na niej jakie wspaniałości
Pięknie rośnie epi
Listek nie powinien gnić. Wyjmij go czym prędzej, żeby nie zaraził małych listków. Listki na szczęście wyglądają zdrowo, ale obserwuj je.
Przez kilka dni nie podlewaj hobbita.
Pamiętaj, że nadmiar wody szkodzi bardziej niż susza.