Moniu ten niebieski na lewo to dzwonek dalmatyński (campanula portenschlagiana) a ten niebieski na prawo tovertigo pisze:Mam pytanie: co to za roslinki - te niebieskie?
bodziszek wspaniały (geranium x magnificum).
Moniu ten niebieski na lewo to dzwonek dalmatyński (campanula portenschlagiana) a ten niebieski na prawo tovertigo pisze:Mam pytanie: co to za roslinki - te niebieskie?
dziękuję Moniu za Twoje miłe słowa. Przyjemnie mi że roślinki wywołują takie chciejstwa u Ciebie, bo myśllałam żevertigo pisze:Wiesiu, powinnam mieć zakaz wstępu do Ciebie, bo co chwilę coś nowego wypatruję i od razu bym chciała, bo takie piękne masz te roślinki![]()
abeille pisze:dziękuję Moniu za Twoje miłe słowa. Przyjemnie mi że roślinki wywołują takie chciejstwa u Ciebie, bo myśllałam żevertigo pisze:Wiesiu, powinnam mieć zakaz wstępu do Ciebie, bo co chwilę coś nowego wypatruję i od razu bym chciała, bo takie piękne masz te roślinki![]()
tylko ja jestem taka podatna na te piękności u Ciebie i w innych ogródkach.
Zaglądaj pomimo wszystko, Zapraszam gorąco i jeśli Ci się coś podoba to proś. Może uda się wysłać.
Moniu popatrzę co jest u mnie niebieskie i różowe i podumam jak by Ci to podesłać. Popatrzę też u Ciebie, możevertigo pisze:![]()
![]()
![]()
podoba mi się wszystko co niebieskie i różowe, a jeszcze jeśli się daje rozmnożyć, to w ogóle wspaniale
![]()
Jeśli możliwa wymiana, to może i ja mogę Ci cos podarować, albo zakupić u nas
Dalu dziękuję Ci bardzo za słowa uznania. Nie wiem czy na nie naprawdę zasługujędala pisze:Wiesiu, piękną rabatkę pokazałaś - tę z dzwonkiem i bodziszkiem. Bardzo podoba mi się u Ciebie, że masz pięknie zakomponowane rośliny - bo nie sztuką jest posadzić i sfotografować pojedynczego, nawet najładniejszego kwiatka, sztuką jest połączyć rośliny w piękną, harmonijną całość.
I tę sztukę Ty opanowałaś do perfekcji.
Pozdrawiam
Grażynko u mnie on też jeszcze nie kwitnie i nie sprawdzałam ale podejrzewam że nawet pączków nie robi. Tokogra pisze:Wiesiu ja też mam ten bodziszek i przyznaję, że jest wspaniały.
Tylko że u mnie dopiero robi pączki.![]()
Ewo możesz kopiować do woli, nie będę wymagać praw autorskichgloriadei pisze:Wiesiu
dawno mnie nie było a tu takie zmiany!
Roża w kwitniu to prwdziwe zjawisko!!!Fajnie, że możemy sobie u ciebie pooglądać
, u nas jeszcze dobre 3 tygodnie do pierwszej róży.
Połączenie bodziszka z dzwonkiem jest przeurocze.Pozwolisz, że skopiuję ;)
Ewuniu powodzenia w poszukiwaniu bodziszka i tworzenia rabaty. Pokażesz nam zdjęcia jak zakwitnie.gloriadei pisze:atem wyruszam na poszukiwanie takiego niebieskiego bodziszka i dosadzę go przy dzwonkach ;)
piękności![]()
pozdrawiam ;)