Storczyki moni ;)
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
agata0806 pisze: Ten nasz Tulipan to skarb...![]()
Sam zaproponował że pomoże,zresztą nawet się mnie nie zapytał i tym zrobił mi wielką niespodziankę..Ile ja się sama namordowałam z tym avatarkiem,wrr..
moni;) pisze:Tak Nasz Artur to Zloty Chlopak ;:2
Jak miło usłyszeć takie miłe słowa po stresującym i cięzkim dniu...
Nic wielkiego nie zrobiłem
Najpierw zmniejszam foto na paint , później wycinam , wstawiam na imageshack, później na forum , na podglądzie znowu zapisuje fotke w innym formacie , później zmniejszam 100x100 na www.zmniejszto , znowu wstawiam na imageshack i wysyłam do was...
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Aniu niestety nie rozwinela i chyba jej to z trudem przyjdzie, bo zimno jest i sloneczka niema, wiec nie wiem jak to bedzie...
Jolusia Dzięki. Ty masz jak wiem botanika, tak? Bo moja to krzyzowka. Ale jest fajna. Widzialam fotke twojej na innym forum
i ma wiecej piegow.
Tulipanku dla osoby takiej jak ja to juz samo wlaczenie kompa to nie lada wyczyn byl...teraz juz troche lepiej
ale i tak dziekuje, ze jestes pomocny, bo to przeciez tragedia jest z tym wszystkim
Meniu zdolniacha z Ciebie...
Jolusia Dzięki. Ty masz jak wiem botanika, tak? Bo moja to krzyzowka. Ale jest fajna. Widzialam fotke twojej na innym forum
Tulipanku dla osoby takiej jak ja to juz samo wlaczenie kompa to nie lada wyczyn byl...teraz juz troche lepiej
Meniu zdolniacha z Ciebie...
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniu poczekam cierpliwie aż się rozwiną i pokażesz to cudo, bo jest zjawiskowy.
Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- ariel

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
gogi pisze:Arturze to ja mam takie pytanie techniczne, bo sama chciałabym się nauczyć. Jak zrobić żeby w tekście, czy w stopce pod napisem np: "SPRAWDŹ TU", czy coś w tym guście otwierał się link do jakiejś strony internetowej?
Kod: Zaznacz cały
[url=adres strony]DOWOLNY NAPIS[/url]