Z lewej Phal Modesta a z prawej Lueddmanniana... w doniczkach 7cm...
Ladnie zabezpieczone, nawet nie sciagam tego zabezpieczenia podloza, za niedlugo czeka je dalsza podroz...
T. pewnie mi nie kupi, nawet jakby był, ale pewnie nie będzie. a jak będzie, to pewnie go ktoś kupi zanim pojadę na wystawę. zawsze tak było z Vandami. albo nie było, albo były za drogie, albo już ktoś kupił. mi się bardzo podoba ten na zdj. wstawionym przeze mnie, bo ma trochę szersze płatki. i ma taką dziwną włosiatą warżkę. i jest taki cudny... ale pewnie dużo rzadszy od np. equestrisa. equestrisy już parę razy widziałam na wystawie, a lueddemaniany nigdy. bellinę zobaczyłam na żywo po raz pierwszy, gdy T. mi ją kupił. teraz z niecierpliwością czekam na jej kwiaty. puszcza nowy liść, więc chyba nie jest z nią bardzo źle.agata0806 pisze:No to mam nadzieję Jolu że nam szybko zakwitną..![]()
Storczykowa ja dokładnie nie wiem jak moja Lueddmanniana zakwitnie,może takimi kwiatami jak na zdjęciu które ja dałam a może tak jak Ty dałaś..Ładny i ten i ten ;:6
Może na wystawie go trafisz to sobie kupisz,tylko do tanich raczej nie należy..
też tam byłam - zabezpieczałam tyły, Agata coś kręci :Pagata0806 pisze:O rany Julek a ja ze śmiechu się popłakałam![]()
![]()
![]()
Ale mam z Tobą Kaisog wesoło![]()
![]()