Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podoba się wam mój obrus? .Nie powinien jeszcze być na stole ,tylko pod choinką ,bo to prezent od moich rodziców .Taki sobie wybrałam ,zawsze tak robimy .Wprawdzie pózniej pod choinką to tylko takie małe symboliczne prezenciki.Mam duży stół ,obrus ma 3m.,żeby sobie taki kupić -to by trzeba troszkę grosza uciułać ,a tak zawsze na święta ,mówimy co kto chce i problem z głowy .Nie jesteśmy już małymi dziećmi ,aby wierzyć ,że to mikołaj przynosi prezenty.
Życzę miłego dnia .
Wracam do porządków.
Życzę miłego dnia .
Wracam do porządków.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu. Piękny Twój ogród. A podwórze- szczęka mi opadła. Cudo. Zdolni ludzie i z pomysłem.
Podziwiam. Jedynie na widok pszczół się wzdrygnęłam, gdyż jestem alergikiem i ich się po prostu boję. ;:104 Będę zaglądać i podpatrywać jeżeli pozwolisz. A ja jak ta głupia zamiast piec pierniczki to zwiedzam ogrody. Ale taka dziś pogoda, że nic mi się nie chce robić.

Podziwiam. Jedynie na widok pszczół się wzdrygnęłam, gdyż jestem alergikiem i ich się po prostu boję. ;:104 Będę zaglądać i podpatrywać jeżeli pozwolisz. A ja jak ta głupia zamiast piec pierniczki to zwiedzam ogrody. Ale taka dziś pogoda, że nic mi się nie chce robić.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joleńko. Właśnie z takiego założenia wychodząc, tak spędzam czas. A jak nie będzie pierniczków, to mniej będzie na biodrach i brzuchu. Za to piernik już jest upieczony, więc nie jest tak źle. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak się miewają wasze Gwiazdy Betlejemskie ,bo moja coś kiepsko .W zeszłym roku przetrwała ,aż do marca i cały czas była piękna ,a tegoroczna już marnieje ,listki opadają ,a kwiaty czernieją .Chyba ledwo przetrwa święta ,a co dopiero ,żeby miała przetrwać do przyszłego roku.
Napiszcie ,jakie macie doświadczenia z nią związane.
Napiszcie ,jakie macie doświadczenia z nią związane.