Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Wtajcie :lol: Kawa już zaparzona Obrazek
dziś sobota więc proszę kawałek ciacha do kawusi

Obrazek

*Przyjaźń podwaja radości ,a połowę zmniejsza przykrości *

Życzę Wszystkim miłego i pełnego miłości dnia :lol:

lisko już wertuję swoje zeszyty z przepisami może coś mi przyjdzie do głowy :wink:
Izuniu -lisko myślę ,że fale dunaju to dobry pomysł :) Wiesz wszyscy też bardzo lubią te wafle przekładane mlekiem ,łatwe do przewiezienia szybkie w robocie :lol: i smaczne, ja robię jak mam więcej gości z dwóch paczek bo jedna to znika moment :lol: aha jeszcze takim wypróbowanym ciachem jest murzynek ten co dziś pokazuje .U mnie w rodzinie jest ciacho firmowe :roll: robi sie go bardzo szybko ,i oczywiście kruche z owocami i z piana na wierzchu to jest nie zastąpione .
Szkoda ,że mieszkasz tak daleko upiekłabym Ci z największa chęcią .Izuniu napisz czy dać Ci przepisy na te ciacha .Ja jeszcze pomyślę . :shock:
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu już jestem .Po śniadanku, obrządku ,pranko wstawione.ale mi smaka narobiłaś tym ciastem z pianką na wierzchu,bardzo apetycznie wygląda,będę dzisiaj piekła ;:8 .Teraz to wesoło będziesz miała no i dogadzać będzie komu
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p
Od: 21 lip 2008, o 09:38

Post »

Dzien dobry Jadziuniu w sobotę częstuje się kawką i no oczywiście mam ochote na to ciacho biorę raz o mniam mniam :lol: biorę drugi raz mniam mniam ,dobra koniec bo będzie trzeba sporo ćwiczyć ;:211 .Przy dzieciach pobiegam i jak nie będzie dzisiaj lać to lecę na działeczkę sprawdzić jak się prace posuwają.
Życzę tobie miłego dnia ;:113
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oj Jadziu, każdy ranek u Ciebie jest smakowity. Jestem tu codziennie aby podczytać te miłe pogaduszki. Częstować się słodkościami nie mogę, kawusi nie pijam, ale lubię ten wątek:-) ogródkowo - smakołykowy.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję ,że skorzystałyście z zaproszenia na kawusię :lol: zawsze miło mi Was gościć :lol:
lisko mogę Ci jeszcze napisać przepis na szybki sernik , a może go już znasz ,on jest bardzo rzadki jak się go wstawia do piekarnika ,albo na szybkie ciacho z śmietaną 30% i czekoladami gorzkimi .Jak coś Ci odpowiada to napisz . :lol:
*kociczko* fajnie nazwałaś wątek ogródkowo -smakołykowy .Cieszę się ,że mnie odwiedzasz
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu serdecznie dziękuję za zaproszenie na kawę i ciacho :D Dawno mnie nie było muszę sprawdzić co się tutaj działo jak mnie nie było. :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Lol aż 6 stron informacji :shock: i zdjęć. Bób wygląda smacznie pewnie się napracowaliście przy nim. :!: A kwiaty pięknie kwitną. :D
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p
Od: 21 lip 2008, o 09:38

Post »

Jadziu chodzi mi o to cudo z 8 str na samym dole,syn dziękuje za zwierzaczki i prosi byś je wyczochrała za uszkiem każdego pokoleji.
Miłej soboty :)
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Dziś jajecznicę zjadłam w Twoim ogródku :)
Teraz kawą się poczęstuję.

Jadziu chciałabym, żeby to ciasto było takim "zamiennikiem" torta. No bo nby urodziny a slenizantka dmuchać świeczek nie będzie... więc nei tort ale coś innego fajnego, łądnego dla oka. Pomyślałam o falach dunaju bo naszła mnei ochota na gruszki :) hihhi i masa fajna.

Murzynka niedawno robiłam, wafla ktoś przyniesie ...
Przepisy mam, piec umiem ... tylko rzadko to robię, bo po prostu u mnie nikt słodkości nie je... potem ja męczę przez tydzień ....
zaciekawił mnie ten placek z czekoladą... nie wiem co to?

Mogę poprosić o przepis? Jak nei wykorzystam teraz... to innym razem :)
bo ja czekoladę uwielbiam :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

lisko przepis dałam więc zajrzyj kochanie do pyszności :lol:
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu, 3 dni mnie tu nie było i tyle nowin, wykorzystamy wasz pomysł z podporami pod maliny bo u nas wyrosły na przeszło 2 metry i się kładą, dziękuję tak jak reszta za wątek kulinarny , jest super, chociaż ja teraz na ryżu i marchewce to niedługo będziemy próbować. Pozdrowienia.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu zlituj się nad sobą.O 6,30 ty już upiekłaś drożdżówkę?Dziewczyno wyluzuj nie mogę za tobą nadążyć,ja dopiero teraz piekę ciasto.
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Jadziuniu witam Cie kochana. Matko 6 rano ty ciach pieczesz?? Nie wiem moze nie doczytałas - pytałam Cie czy znasz tani i szybki przepis na ciasto z rabarbarem??/ a tak poza tym to dziekuje Ci ze mnie zmobilizowałas wkońcu do kompa. Pozdrawiam i buziaki śle.Obrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję kochani za odwiedziny :lol: dałam dziś po robocie Obrazek
giguś kochanie wiem ,że kiedyś miałam na tak zwany pleśniak ,ale nie wiem gdzie posiałam ten przepis .To było jedyne ciasto z rabarbarem jakie mi smakowało ,kochanie jak tylko znajdę to zaraz wkleję .
Danio znalazłam ten przepis ale coś mi się pokićkało bo to jest przepis z pomarańczą i masą budyniową ,ale myślę ,że jakbyś dała morele to też będzie pyszne .Przepis będzie w pysznościach ,ja piekłam z pomarańczą pycha :lol:
tami nie wiem gdzie mam ten przepis :oops: ale jak tylko go odszukam to zaraz napiszę :lol:
Kurde mam tyle tego ,że nie wiem gdzie co jest ,zawsze zima obiecuję sobie ,że zrobię porządek i co ,zima mija a robota w lesie :roll: Wiecie ,że mam zeszyt z przepisami który mam od dnia ślubu czyli 28 lat :roll: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Kochana i czas pozbierać to do kupy i wszystkie przepisy ładnie nam napisać:)

Do 30 rocznicy ślubu powinnaś skończyć :) hiihi
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”