O matko kochana Marto fotki piękne a jakie rabaty i ile kwiatów cudo
Krzysiu gdzieś Ty był ,że tyle zwierzątek pokazujesz mnie też interesuje co to jest to podświetlane
Pozdrawiam i zostawiam soczek
Jadziu takich parkow przy jeziorze jest wiele nawe nie wiem gdzie ale do tego mam sentyment i zawsze kilka razy w roku tam jezdze porobic kilka fotek,ten park jest bardzo maly a jeszcze wybrac sie tam z moim M to tylko jakies 20 min chodzenia(ten to ma tempo!!!)i wszystkie zdiecia robione w "biegu".
moje 2 najmlodsze corcie z kolezanka na "drzewie" magnoli
Rysiu i Jadziu - zdjęć jeszcze parę mam a to podświetlane na czerwono to nietoperz na gałązce. Nie widać za bardzo bo w tym pawilonie nie świeci normalne światło a lamp błyskowych nie można używać zresztą i tak miałem aparat w komórce A te zwierzaki to z zoo.
Marta - no wiesz tak po cichu w nocy fotki wklejać. Jak masz takie to proszę częściej
Oj dzięki Iwonko za pomoc od razu lepiej z tym że nietoperz jest tylko jeden ten wyżej a to na dole to były liście. Też na początku myślałem że to jest nietoperz ale jak ktoś przypadkiem lampy tam jakieś użył to okazało to się listkiem suchym. Ale świetny pomysł z tym zaznaczeniem.
O i super sprawa fajnie że się tym zainteresowałaś bo ja nawet nie umiem tak przerobić zdjęcie żeby jasne się stało Bo zaznaczyć coś chyba umie. Po prostu nie znam się na takich komputerowych sprawach. Dobrze że mi pomagasz cieszę się bardzo zaraz dodam następne fotki jak tylko odpisze na inne wiadomości. Mam ich jeszcze sporo.
chociaż późno-1.00-to musiałem do Ciebie zajrzeć,nigdy bym nie dojrzał na tym zdjęciu nietoperza,wiem,że w takich warunkach trzyma się je.Brawo coccinella za zaznaczenie na zdjęciu tego radarowca.Widzę,że Jesteś mocna w obsłudze kompa,dobrze wiedzieć.Kończę trzeba iść spać.Serdecznie pozdrawiam Ryszard Liska ; łAńCUT jest pięknym miasteczkiem,zwiedzałem posiadłość Lubomirskich ,jest tam unikatowa wozownia,dość idę spać Pozdrawiam Ryszard.
Krzysiu te kaktusy są piękne kiedy moje takie będą pozostałe kwiatki też bardzo ładne
lisko bardzo ładnie pokazałaś Łańcut nigdy tam nie byłam a dzięki Tobie zobaczyłam choć kawałeczek
Witajcie serdecznie. Dzięki za fotki z Łańcuta, pięknie tam musi być. Rysiu to miło że nawet w nocy do mnie zaglądasz może wtedy lepiej tego nietoperza lekko zamazanego da się dostrzec Wczoraj widziałem takiego gacka jak latał mi za oknami, fajny, sympatyczny zwierz! Lisko jeśli masz jeszcze jakieś fotki to się nie krępuj i dodawaj, bo zdjęcia bardzo lubię oglądać