Tak właśnie myślałam, że znasz je doskonale, tylko zdjęcie może zrobione za daleko! Patrzę w okno i nic nie widzę, taka zamieć u nas. Fajnie pobuszować po ogrodach przy takiej pogodzie. Chyba zgodzisz się ze mną?!
Przy okazji zobaczyłam kilka kwiatków, nad których zakupem się zastanawiałam, ale już teraz przestanę się zastanawiać, tylko kupię... (Tylko gdzie ja je posadzę... )
Witaj Haniu Kujawianko właśnie przespacerowałam się przez Twój piękny ogród.Jestem nim oczarowana szkoda Tylko że tak mało jesteś na forum. Fajnie ogląda się te zdjęcia większe może dlatego że słabo widzę na małych nie mogę wszystkiego dostrzec. Podziwiałam Twoje oczko wodne a w nim lilie . W tym roku muszę zrobić chodź takie małe żebym mogła kupić sobie lilie wodne.
Powiedz czy daleko mieszkasz od Torunia
Genia ;:12
Dziękuję Gieniu , ze mnie odwiedziłaś. Moje oczko niestety sprawia mi wciąż kłopoty. To ciągła walka z glonami. W ubiegłym roku zamontowaliśmy filtr i jest trochę lepiej. Zajrzyj na PW.
Haniu znów Ci muszę napisać , że pięknie masz w tym swoim raju .Wczoraj znów obejrzałam z wielką przyjemnością Twój wątek . Madzia mi przywiozła dzwonek , ale jeszcze inny . Twój jest naprawdę piękny , może kiedyś będę mogła uśmiechnąć się do Ciebie o nasionko lub małą siewkę . Jeśli by Ci się coś u mnie podobało to dam chętnie w zamian .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Dziękuję, że wpadłaś! U Ciebie też bardzo ładnie. Mam pytanie. Czy budleję okrywasz na zimę? Jak mocno przycinasz berberysy? Podobają mi się Twoje liliowce. Ja w tym roku zamierzam dokupić kilka.