Moja rabatka - perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja rabatka - perdii

Post »

perdii pisze:Iwonko niedziela była nawet udana. Jak co tydzień długi spacer po lesie. Mąż wybrał drogę ze wspinaczką :( Wiesz przy moich problemach zdrowotnych trochę musiałam się natrudzić. Jestem szczęśliwa bo pokonałam całą drogę z odpoczynkami, ale wdrapywałam się na górki. :heja Zadowolona jestem .Mąż też był szczęśliwy że udało mi się. Na parapetach powoli rośnie. Tylko jedna cebula mi padła :( Przelałam ją.
Jakże ja Ciebie Gosiu rozumiem,zbyt duży wysiłek i fik, ktoś wyciąga wtyczkę z prądu, taki lajf. Gratuluję zdobycia górek, wiem z autopsji jaka to radość i satysfakcja :D
A cebulki szkoda, co to za kwiatuszka straciłaś?
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nie potrafię tam znaleźć tam Twojego zdjęcia ;:145
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Iwonko wstawiłam zdjęcie, ale nie mam pojęcia jak je zobaczyć :;230 Źle mnie zrozumiałaś straciłam cebulę wysiana z nasion nie cebulki kwiatowe na szczęście
Ewo konkurs będzie do 31 marca. Wstawiłam dla zabawy

-- N 24 lut 2013 20:32 --

Może zdjęcie czaka na akceptację. Nie mam pojęcia. :D
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A czy my możemy głosować w tym konkursie na to zdjęcie?
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko nie mam pojęcia. Nie biorę udziału w konkursach. Raz brałam (dzieci zgłosiły mój przepis)na najlepszy własny przepis Jakimś cudem wygrałam, ale nawet nie wykorzystałam nagrody, a była to kolacja dla dwóch osób w jakiejś restauracji w Gdańsku :D Zapytam Piotra może on wie
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2009, o 13:45
Kontakt:

Post »

Gosiu no kota masz fantastycznego! Też jestem kociara, mam dwa takie sierściuchy i je uwielbiam. Ten Twój to taki fajny basiorek, jest się do kogo przytulić! A z roślinkami to też widzę, że szalejesz! Zrobiłaś piękne liliowcowe zakupki :wit
Och, właśnie w TVmeteo pokazali, że 14 marca ma być średnia temperatura w Polsce 15 stopni !
Nacięłam Ci trochę gałązek Evy, nie będąc pewna wyniku doszłam do wniosku, że sadzonki zrobisz sobie sama. Zrób ich więcej, zawsze jakaś się przyjmie.
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu :wit
Ta fotka jest swietna ,za takie ujęcie juz nalezy się nagroda ;:306 :;230
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alinko oczywiście, że zrobię więcej. Jak się uda to będzie super. Mój kocur jest naprawdę duży, ale co zrobić jak on jest "wiecznie "głodny.
Dorotko to zasługa mojego kocura. On tak kocha swojego Pana, że nikomu by go nie oddał
Iwonko głosować nie można bo wybiera komisja, tylko na nagrodę publiczności a czemu nie ma mojego zdjęcia tego nie wiem.
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gosiu, jak wyszperasz gdzie się głosuje na nagrodę publiczności, to daj linka, ja bym chętnie zagłosowała na Twojego kocurka.
Dzisiaj mam zły humor, bo w nocy, Myszkin na spółę z Krzysiem zdemolowali mi ganek, zerwali karnisz z firnakami, rozwalili parapetowe legowisko Skarpetki, legowisko spadając uszkodziło górną pokrywę od kuwety. Jestem z nimi na ścieżce wojennej, śniadanie dostali ale zero miziania i przytulania dzisiaj. :evil:
Do końca tygodnia list powinien wyjść.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Małgosiu zaczynam wdrażać się w forumowe wątki choć zaległości spore.
U Ciebie wesoło i do tego to zdjęcie i konkurs - fajnie,że je wysłałaś.
Trzymam kciuki aby ktoś z szanownej komisji zauważył je. Dobry start daje chęci do kolejnych konkursów. Jakie nasionka siałaś ,że już cebulka z nich Ci padła ?
Wyobraź sobie, że nasionka moich kamasji chłodzących się w woreczku strunowym w lodówce zaczęły kiełkować - szaleństwo i gdzie ja je teraz posadzę ?
Chciałam przyspieszyć galtonie ale przy takim obrocie sprawy dam sobie spokój bo mi mieszkania zabraknie a przecież siewy dopiero przed nami.
Pozdrawiam i gratuluję walki o poprawę kondycji - tak trzymaj !!!
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko współczuję. Nie wiem czy na tyle jesteś stanowcza, ze wytrzymasz do końca tygodnia :wink: Ja co najwyżej kilka minut no kilkanaście mogę się na nich gniewać :D Białcia też wywaliła mi pojemnik z nasionkami i to czego AKANTU :evil: , ale na szczęście sadzoneczki uratowane :tan Musiałam zanieść je z powrotem do "biura męża" gdzie jest ciemniej , ale trudno coś za coś.Widziałam, że głosować mogą tylko osoby które są zarejestrowane co najmniej 30 dni, bo zdjęcie juz zaakceptowane i jest na stronie.

Krysiu z cebulkowymi tak to jest :( Nasionka cebuli White Lisbon wysiałam może za wcześnie i dla tego padły. Miałam ich nie dużo.Bez nich też się obejdę. Maiłam zobaczyć co to za cebula. Nadrobić musisz dużo , pewnie nie tylko na forum :D Podobnież ma być wcześniejsza wiosna i w tym nasza nadzieja.
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32

Post »

Zdjęcia będzie wybierało Jury składające się z członków redakcji. My możemy głosować na zdjęcie jako zarejestrowani użytkownicy świata obrazu... ale raczej nie będzie to główną motywacją dla Jury...

Galeria zgłoszonych zdjęć
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Piotrze ;:196 Doczytałam już .
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Z wczesnej wiosny raczej ciszyć się ni będę bo potem majowe przymrozki mają co niszczyć..
Niech przyjdzie o normalnym czasie - tak najlepiej.
Szkoda cebuli ,pewnie chciałaś na wczesny szczypiorek ?
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chciałam ale nie wyszło.Trudno.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”