Dobrze,że śnieg jest i to spory bo chociaż okrywa mi roślinki bo ja dużo nie okryłam .
cyma2704 Soniu zima też jest cudna pod warunkiem,że nie muszę często wychodzić z domu

Ma też swój urok ,ale te mrozy w tym roku dały czadu.Też zdecydowanie wolę zdjęcia lata i tej pięknej palety kolorów,ale te zdjęcia w białym puchu też niczego sobie.
Co do remontów to już mam dość a końca jeszcze nie widać,choć już jest front ogarnięty i da się już funkcjonować.Pomalowane i panele położone te drugie .Teraz został kamień mężowi do położenia.Potem malowanko w kuchni .No i pewnie walka z reklamacją pierwszych paneli ,oby w miarę szybko .
Alania Moniko zasypało to nic ,nawet fajnie bo i roślinki zabezpieczone troszkę,gorszy ten mróz .
Ale musi być zima i powinna,taka kolej rzeczy .Każda pora roku ma swój urok i czas ,oby ferie dzieci były białe .
nifredil Sabinko ja o zimę to nawet nie rozpaczam ,bardziej ten remont mnie dobija

Ale cóż coś kosztem czegoś .
Pierzynka super i oby jeszcze była ,tylko z mniejszymi mrozami a bocian przymarzł ,więc nie odleci i nas nie zostawi

Troszkę zdjęć dla ocieplenia klimatu