Moje berberysy w pełnej jesiennej krasie
Soniu a jesień z godziny na godzinę zmienia wokół naturę i czaruje swoimi wdziękami .

Klony za oknem zmieniły barwę przez jedną noc , już nie zielone a żółte błyszczą w jesiennym słońcu i ścielą się szeleszcząc pod nogami na osiedlowych chodnikach...Wczoraj było cudnie !
Maria też ustroiła się w czerwone korale

żurawka też nie gorsza i jaskrawymi barwami zwraca na siebie uwagę

czas chryzantem
dorcia7
e-babcia Jadziu miło mi,że Ci się podoba u mnie!
ostatnie jesienne różyczki dla Ciebie
koziorozec Martuś widziałam ,że w tym samym czasie odwiedzałyśmy się!

Witaj, wędrowcze z małopolski !

Chryzantema popularna i jako odmiana i jako kolor ale te,które miałam piękne nie przetrwały zimy /sama nie wiem czy to sprawka zimy,nornic czy złodzieja/. W ub.tygodniu ktoś mi podzielił chryzantemę ale zrobił to perfekcyjnie,nie zostawiając śladu ...ziemia wokół idealnie doprowadzona do stanu porzedniego, deszcz resztę wygładził ...

Ale posadziłam je przy głównej drodze , więc...
Sąsiadka właśnie powiedziała mi ostatnio , że nie wróży im długiego żywota w tym miejscu...no i się sprawdziło częściowo .
lubisz grzybki u mnie tylko takie urosły...
hala67 Halinko

witam łódzkie!

Widoki jesieni bardziej się chyba zauważa jak się już połknie tego

bakcyla...
Chciało by się pstrykać...pstrykać bo to sama radość dla
oka i ducha...A że możemy się
tutaj dzielić wzajemnie widokami
natury to sama przyjemność !
Biedronka641Alu polubić można i jesień.

.. Wystarczy bardziej rozglądać się wokół siebie i masz ją na wyciągnięcie ręki ...z aparatem!

Wtedy widać lepiej i więcej! Miło,że zajrzałaś!
Margo2 Gosiu co do wątku to się okaże co dalej...

Nie zastanawiam się póki co nad tym. Fotki mam więc się produkuję, na bieżąco ...W tej chwili na żadne wspominki nie mam najmniejszej ochoty ...Ani pokazywać ani oglądać mi się nie chce!

Ale raczej zasilę szeregi

i przejdę w stan biernego podglądactwa i na oglądanie wspomnień od czasu do czasu w bardziej lub mniej zaprzyjaźnionych wątkach mam nadzieję ...

I aby do wiosny !