Dzień dobry
leniwy jest ten dzisiejszy dzień? rano padał deszcz, teraz świeci ładne słonko?. mam nadzieję, że jest to zapowiedź
pięknej pogody na weekend ? i czas na prace w ogrodzie?.
nena08 pisze:Majeczko , miałam takie samo skojarzenie, że wyglądają identycznie.
Majestic kwitnie przez cały sezon. Kwiaty trzyma bardzo długo, ma tylko jedną wadę nie pachnie
Dlatego nie dawało mi to spokoju i tak długo szukałam dla niej nazwy.
Lista długa i imponująca
Są na niej panny, które i mnie chodzą po głowie.
Masz jeszcze Pashminę 
Aniu ? nenka ,

hihihi to, co piszesz o Majestic idealnie pasuje do Lacre a, swoją drogą jesteś pewna, że to ona ?
Ciekawa jestem które z listy po Twojej główce chodzą?.
a, co do Pashminy?. modelka z niej super? napatrzyłam się na nią przez trzy sezony, starczy ?

ustąpiła miejsca innej.
Rośnie w zaprzyjaźnionym ogrodzie. Lubię zmiany?.
ewazawady pisze:Majka, skąd wiem co robisz? Ano, zrobiłam sobie dobrą kawę (dla mnie to katalizator procesów mózgowych) i zaczęłam o Tobie intensywnie myśleć. Nastąpiło połączenie telepatyczne i zobaczyłam jak patrzysz na Chippendale'sów.
"Powiekszam tę rabatę, będę tu dosadzać "nówki sztuki" a oni tacy leciwi. Jakoś przytyli, pokrój już nie ten, idą do góry a nóżki koślawe i coraz grubsze. Ale kwiatki lubię, to moje kolorki (takie zmienne, mniam?), patrzą do góry i nie oblatują. Hmmm? Zmieniam na młodszych!"
A powiedz mi "motylku skrzydlaty co latasz z kwiatka na kwiatek" zachowały się u Ciebie jakieś róże starsze niż 5 lat ?

Ewa 
hahaha? dobre?

szczególnie ten fragmencik mi pasuje
?a nóżki koślawe i coraz grubsze? i ten ?Zmieniam na młodszych!
" ?
Co do wieku moich kwiatuszków różanych, to jak na spowiedzi?.

Chippendale'sów było 9-ciu ? najstarsze z 2009 roku i jak dobrze policzyć były bardzo leciwe?
Mam okazję kupić dobre sadzonki, to zmieniam?.

Jak ryć?. to tak, żeby tam przez kolejne lata nie było potrzeby nic zmieniać.