Dorotko - ciągle jeszcze wybieram fotki do tego albumu. Zrobiłam sobie takie założenie - 10 zdjęć na jeden rok ( czyli 2 strony w albumie)
Wiesz jaki to trudny wybór gdy na przykład folder Chrztowo-2013 zawiera 6 358 plików

Mówię Ci - po prostu ból głowy!
Ewelinko - byłam u Ciebie i podziwiałam
Kota Hrabiego To naprawdę piękny zwierzaczek
Mak orientalny jest wieloletni. U mnie od jakichś pięciu lat. Wysiewa się - bo miałam już samosiejki. W ubiegłym roku wycięłam wszystkie makówki - bo nie chciałam kolejnych siewek. W tym roku mam już zamówienie na nasionka - więc pozwolę im dojrzeć.
Bodziszki lubię a one całkiem fajnie rosną i kwitną na moich piaskach. A ten, który Ci się spodobał ładnie wygląda w towarzystwie Kardynała de Richelieu
Lucynko - dziewczynki przepadają za moimi kotami, pewnie dlatego, że w domu nie mają żadnego zwierzaczka.
Bardzo się cieszę, że podobała Ci się tęcza...Tym razem mam dla Ciebie taki czerwcowy bałagan
Marysiu -
złota myśl
Dla Ciebie uroczy irysek syberyjski
Reniu - a co Ty myślisz, że moje się nie tłuką....I też najczęściej toczą boje o 4-ej lub 5-ej nad ranem
Na wsi po prostu wywalam agresorów na dwór, ale w bloku
Zawsze im tłumaczę, że w końcu nas wyeksmitują za zakłócanie ciszy nocnej...a one i tak swoje
Dla Ciebie Versicolor
Dorotko - oj, żeby to prawda była....
Lubisz goździki kamienne - bo ja bardzo...
Olu - ta roślinka to Kozłówka długoszyjkowa. U mnie rosła pierwszy sezon - więc trudno mi wypowiadać się o jej ekspansywności.
Bardzo podobały mi się jej kwiaty a jak jeszcze doczytałam, że lubi stanowiska słoneczne i suche - po prostu musiałam ją mieć

Myślę, że nie zmartwię się jak się rozsieje, mam kilka miejsc na działce gdzie powinna fajnie rosnąć.
Tak wyglądała cała roślina w czerwcu

=====================
Masz rację, Gołubie jest położone w Gminie Stężyca. Warto pojechać. Ja byłam późnym latem a teraz chciałabym wybrać się wiosną i zobaczyć zupełnie inną odsłonę tego ogrodu.