Martuś goździki brodate śliczne, takie cieniowane, a czerwona lilia niesamowita. Hortensja taki maluch, a już z pięknym kwiatem. Kokosowa doniczka z petunią świetna.
Marta, ja też się męczę ze sprzętem Teraz zmieniłam telefon i nie mam kabelka do koputera a wejście jakieś nie takie standardowe. Co ja kupiłam
Świetnie Cię rozumiem Ale dałaś radę a ja jeszcze się męczę :/
Ano tak, kołnierz ma. Robiła fikołka i ma kontuzję. Ona zawsze coś wymyśli.
Co do mojego ogródka, to próbuję co jakiś czas wrzucić zdjęcia, mam jakiegoś wirusa w kompie. Włączają się ciągle reklamy, wczoraj nie było mowy o wrzuceniu zdjęć. Dziś udało się jedno wstawić. Postaram się może potem albo jutro. Ogólnie sucho i słabo mi kwiaty rosną, większość nie wzeszła albo jakieś choróbsko je dopadło, podlewam ciągle i nic. Ziemia to straszliwa skorupa. Ciężką mam glebę w czasie suszy jest trudno żeby oprócz chwastów cokolwiek rosło.
Martuś uściskaj słodziaka. Kontuzje u dzieci nieuniknione, ważne że nic poważnego się damie nie stało. Pacioreczniki pięknie rosną i róża ma tyle kwiatów. U mnie też susza straszna, nawet chwasty nie rosną.
mój mąż dziś będzie sprawdzał komputer. Dzięki za sugestie.
A my wczoraj posadziliśmy perukowca i trzmielinę oskrzydloną, oby się przyjęły, bo dość sucho, ale w kółko podlewamy roślinki.
moje ukochane róże wstawiam często bo bardzo mi się podobają. <3
Wiecie, mam troszkę kwiatów, nie tyle co miało być bo dużo padło, nie wzeszło, ale jakoś nie widać ich tak bardzo. Kawał ziemi mam, krzewy są małe z daleka nie rzucają się w oczy. Myślę , że muszę ziemię obsadzić ładnymi krzewami w większej ilośći. JAk podrosną będą bardziej widoczne, bo kwiaty z daleka aż tak nie rzucają się w oczy. Róże są jeszcze dośc małe. Myślę, żę za rok będzie widać różnicę jak mi wszystko podrośnie. Teraz muszę popstrykać kolejne zdjęcia. Szkoda tylko, że aparat takie dośc słabe robi.