Od wiosny do jesieni w moim raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju.

Post »

Witaj Zeniu. Boskie ujęcia z szerszej perspektywy ;:oj . Ładny masz ogród i te kloniki ;:138 . Wszystko jest takie zadbane i dopieszczone , brawo dla Ciebie za pracowitość. Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie. ;:128 Sezon działkowy u mnie rozpoczęty, włącznie ze spaniem. :heja . Cudownie móc od rana do wieczora cieszyć się urokami działeczki :tan . Niestety wczoraj zmyliła nas pogodynka, miało padać..pokropiło a dziś znów ładne słonko. Niepotrzebnie wróciliśmy z działeczki. ;:223 . Chyba znów pojadę. ;:306

Dorotko...dzięki. ;:168 . Właśnie za te kolorki i soczystą zieleń wiosnę lubię najbardziej. :D

Krysiu...właśnie zaliczyłam już kilka nocek na działce. Luz psychiczny na całego, mogło by tak trwać i trwać. :tan

Basiu...teraz czas RH, jedne przekwitają, następne zaraz będą kwitnąć. Co do pomponiastego iglaka, przy następnej okazji zrobię mu lepsze zdjęcie. ;:168

Marysiu...dziękuję za pochwały. ;:168 Wnuka do komunii wyprawiłam i już pomieszkuję na działce, jest cudownie niestety brakuje mi tam kompa. :wink: Myślę nad tym aby to zmienić, być może już niedługo to się uda. ;:173 .

Obrazek

Obrazek

Elu....na działce nie da się nudzić. Zawsze jest coś do zrobienia a jak nie to się coś wymyśli ;:306 .

Zbyszku
..dzięki. Pielenie to głupiego robota ale bez niej tak by nas zarosło że głowy by nam tylko było widać a może i nie. ;:306

Mondfa....dziękuję za pochwały moich klonów. ;:128 . Szkoda że u ciebie nie chcą rosnąć, wydawało mi się że są bezproblemowe. ;:108 . Komarów póki co u mnie nie ma. :roll:

Ewelinko..takie pochwały są zawsze budujące. ;:168 . Dzięki. ;:168

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Najbardziej podobają mi się twoje czerwone kloniki ,u mnie coś przemarzają .. Wnuczek szczęśliwy bo przeważnie czekają na prezenty ..
Moi dwaj wnukowie idą do komunii na drugi rok ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

ZENIU pierwsze ważne wydarzenie w życiu dziecka, choć to trochę inaczej odbierają jak nasze pokolenie.
Ale dzisiaj to nie masz co płakać, ze na działce nie jesteś jest bardzo zimno, przynajmniej u mnie...podgrzałam się przez chwileczkę.
Oblepione paczkami to azalie :?: już widzę ten urok jak zakwitną, fotuj w każdej fazie ich rozwoju.
U mnie tez nie chce padać, sucho

pozdrawiam
majka2103
100p
100p
Od: 9 mar 2011, o 21:13

Post »

Zeniu działeczka jak zawsze wypacykowana, zachwyca. Wnusio w najważniejszym dniu swego życia szczęśliwy i dumnie pełni rolę gospodarza imprezy. My również 3 maja przeżyliśmy do wielkie święto z naszym wnuczkiem. ;:7
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p
Od: 19 sty 2014, o 18:20

Post »

Zeniu prawdziwie bosko u Ciebie ;:180
U mnie w przyszłym roku komunia synka i ja już zaczynam przeżywać to ważne święto a co dopiero będzie za kilka miesięcy :?:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Komunia to takie wesele tylko bez małżonków ? :tan :tan :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zeniu jaki przystojniak! bo nie wiem czy przystoi pisać że śliczny chłopak :D Czy mi się wydaje czy podobny do Ciebie :D
Taki ogród za oknem to coś czego pragnęłam, móc w każdej chwili wyjść coś zrobić albo chociaż pospacerować ;:65 Życzę Ci pogody i pobytu na działce ;:196
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Wnuczek przystojniak! ;:196 Super chłopak ;:138
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jeszcze parę latek a dziewczyny będą stały do wnuczka w kolejce ,teraz dzieci i młodżież mamy dorodną i bardzo dobrze .Marysiu nie mogę zbyt często zaglądać do Twojego ogrodu bo dostaję nerwicy jak wracam do swojej rzeczywistości i często Ci zazdroszczę że możesz usiąść i po prostu cieszyć się ogrodem .Przy życiu trzyma mnie nadzieja że za 2 -3 lata i u mnie będzie już lepiej .Przesyłam serdeczności ;:196

-- 16 maja 2016, o 10:07 --

Przepraszam Cię BARDZO BARDZO mocno ,pisałam wcześniej do Marysi i użyłam jej imienia zamiast Twojego .Wybacz Zeniu ułomność koleżance ,widać pesel się jednak kłania ;:202
gloff
1000p
1000p
Od: 2 gru 2011, o 10:21

Post »

Klona niczym tajemniczym nie podlewasz ? :shock:
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2009, o 17:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu oglądam i podziwiam naprawdę pięknie. Ja zrobiłam kilka zdjęć i nie wiem jaki nie frasobliwy przycisk palcem w aparacie zlikwidował zdjęcia i koniec.pozdrawiam. ;:222
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Zeniu śliczne masz te kloniki. A już ten ognisty skąpany w promieniach słońca zachwyca mnie bardzo.
No i zdecydowanie widać, że lubisz wyrywać chwasty. ;:224 Czyściutko aż miło. ;:224
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Może dzisiaj uda mi się kupić takiego klonika albo coś bordowego bo muszę posadzić po wyschniętej tui .. U mnie nadal zimno i nie mogę dokończyć pielenia mojego ogrodu a u ciebie czyściutko jakby wszystkie chwasty przeniosły się do mnie ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Zeniu. Komunia to ważne wydarzenie ;:108 ja jeszcze poczekam trochę ale czas tak szybko leci , że zanim się obejrzę to udzieli mi się ten cały stres. Ogród promienieje mimo brzydkiej pogody. Masz świetne okazy a te kloniki podobają mi się najbardziej ;:138. Pozdrawiam :wit.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”