Mateuszku,róż mam już pod dostatkiem,jeżeli coś kiedyś kupię to chyba z kaprysu

,Grójecznik jest szczepiony na pniu ,pozdrawiam
Kasiu,postaram się już ich nie zgubić,ja nawet nie wiem jaki ten rabarbar jest ,chyba ciemny ,bo go dostałam,pozdrawiam
Tereniu,żebyś wiedziała,że zaszalałam,aż zaczęłam się zastanawiać po co mi to ,piwonie kocham najbardziej i myślę ,że w tym roku zakwitnie dużo więcej,oby tak było,a wiśnie to tak cudnie kwitną ,że nie można oczu od nich oderwać,pozdrawiam
Dorotko,bardzo masz ciężki okres ,wiem ,ale musisz być silna ,a ogród to na jakąś chwilkę odskocznią ,i on sobie poradzi sam ,trochę sie zachwaści ,ale myślę ,że to będzie do nadrobienia,pozostaje mi życzyć dużo zdrowia i siły,żeby przetrwać ten bardzo trudny czas,buziaczki dla Ciebie
Grażynko,w pierwszym roku może nie będzie jakiegoś wielkiego efektu,ale w następnych latach to już troszkę lepiej,chciałabym ,żeby było pięknie,może sie uda,najważniejsze ,że katar mnie nie opanował,była gorąca herbatka malinowa z cytrynką i imbirem,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Aniu,tak to wczesna piwonia ,niedługo zakwitnie,wiosenne kwitnienia u wszystkich się pięknie prezentują,a my takie jesteśmy łase na kolorowe widoki,
Aniu-akak,powiem szczerze ,że w ogóle nie zwróciłam uwagi ,czy on pachnie ,tyle różnych zapachów roznosi sie w ogrodzie ,że czasem to nie wiem co pachnie ,a nie mam czasu bawić sie w detektywa i olewam co pachnie ,byle pachniało,bo uwielbiam zapachy ogrodowe,ale teraz zwrócę na niego uwagę,pozdrawiam
Alu,jaka tam ze mnie królowa,ja tylko mam piwonie bo je kocham nad życie,a róże też lubię chociażby dlatego,że kwitną dłużej,i też są cudne ,efekt różany to będzie pewnie na drugi rok ,ale musimy sie uzbroić w cierpliwość,dziękuję za życzenia i też życzę ciepłego słoneczka,
Grażynko,wiśnie wyglądają pieknie ,są tak doładowane kwiatami,a to zimno pewnie przedłuży ich kwitnienie,bo np narcyzy też tak pięknie i długo kwitną,pozdrawiam wiosennie
Ulciu,zupełnie Cię rozumiem ,bo jak jest mało miejsca to nie można sobie pozwolić na większe formy,chociaż się bardzo podobają ,Grójecznik jest moim rarytaskiem,uwielbiam go ,za jego pokrój,tyle dostojeństwa wprowadza do ogrodu,pozdrawiam i buziaczki