Witam Alu i dziękuję Lilie no cóż weszłam do szkółki i nie umiałam wyjść - już żałuję że jeszcze nie kupiłam tego i tamtego
Tak mam szkarłat - sam się ostatni wysiewa i rośnie gdzie chce
Ja również życzę Ci dużo zdrówka i spokojnej nocy Helen witaj
Cieszę się że Ci się u mnie podoba Te na ostatniej fotce lilie kwitną jako pierwsze , są niskie ale bardzo fajne i widać ich z daleka - nie pamiętam jak się zwą , gdzieś mam etykiety , musiałabym sprawdzić .
Dziękuję i też serdecznie pozdrawiam
Witaj Martusiu Lilie są nie u Dzidzi - tylko Dzidzia podesłała mi link gdzie kupuje - jak chcesz to Ci podeślę , ale nie radzę
Ja weszłam i wyjść nie potrafiłam - zakupiłam tylko 33 i teraz już żałuje że jeszcze więcej nie kupiłam i pozdrowienia przesyłam .
Tereniu żeby Ci nie było za mało lilii to wznów to samo zamówienie nic trudnego. Ja swoje zamówienie uaktualniałam już 3 razy.
Więcej już do tego sklepu nie wejdę, bo się boję że znowu coś domówię. Piekne masz te lilie a róże CUDO Pozdrawiam Ela
Witaj Tereniu, odważyłam się i jestem u Ciebie , mam tak samo jak Ty, wszystko rozmnażam, ukorzeniam , sieję ,prawie w ilościach hurtowych ( szkoda mi wyrzucać po przycięciu). Pięknie u Ciebie i kolorowo, wielki szacun. Z zakupami lilii podobnie jak Ty nie mogę się opanować, to silniejsze niż moja wola.
Ta lilia na zdjęciu to chyba Bombini.
Pozdrawiam .
Tereniu - ja jak zwykle liczę że zapoluję na Gardenii na lilie , ale jak oglądam Twoje śliczne liliowe panienki to mam ochotę na więcej , może więc i mnie podeślesz link do liliowych zakupów
Ela witam
Mnie chyba zawsze by było mało lilii - choć bym wszystkie zamówiła Na razie udaję że nie umiem wznowić zamówienia - jak długo wytrzymam nie wiem Dzidziu dziękuję Ci bardzo że mnie skusiłaś
Dzionek był miły - życzenie się spełniło
Pozdrawiam cieplutko Ewuniu teraz już znam - bo przeczytałam odpowiedź Wisii - to Bombini . Wisiu witam Cię serdecznie w moich skromnych progach i bardzo się cieszę że się odważyłaś
Dziękuję Ci za miłe słowa pochwały
Wiesz że swój swojego znajdzie - skoro mamy dużo wspólnego : działki podobne , siejemy , ukorzeniamy , kupujemy bez opamietania - wszystko podobnie
Dzięki też za nazwę lilii - gdzieś mam etykietki ale wcześniej nie opisywałam , nie znaczyłam bo mi to nie było potrzebne .
Również pozdrawiam i zapraszam ponownie Moniko PW poszło - życzę powodzenia w zakupach
Fajnie masz z tą Gardenią - możesz się okupić w nowości
Tereniu i tu też podobnie , nazwy roślin , które mam , są zapisane w komputerze , ale tylko po to , aby nie zamówić ich po raz drugi , a oznaczeń w ogrodzie nie robię , bo też mi to nie potrzebne.