Mój malutki zakątek - Priam
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wystarczyło, że Ariel mnie odwiedził i problem z głowy --> wydaje mi się że to właśnie Ostróżka Letnia
Jaka ulga. Moje kwiatki są rzadsze ale bardzo podobne np. do tych z tej strony:
http://www.ogrodniczy.eu/img/product/702/kind/2/html/1

http://www.ogrodniczy.eu/img/product/702/kind/2/html/1
- Priam
- Przyjaciel Forum
Arielu - każda roślina jest piękna i fajna do póki jest na właściwym miejscu. Znam ten ból jak rośliny się same rozsiewają tak gdzie nie potrzeba - przypadek lwiej paszczy i floksa ;) a jeśli chodzi o cynie to ja je bardzo lubię 
Sprekelio - miło że wpadłaś i obejrzałaś mój ogród. Jednak z tulipanów zostały mi w większości zdjęcia. Tegorocznej wiosny zagnieździły się w moim ogrodzie wstrętne nornice
które zdjadły mi większość tulipanów i szafirków a teraz chcą mi zjeść mieczyki (babcia wysypała trutkę na myszy, a koty łapią co mogą).

Sprekelio - miło że wpadłaś i obejrzałaś mój ogród. Jednak z tulipanów zostały mi w większości zdjęcia. Tegorocznej wiosny zagnieździły się w moim ogrodzie wstrętne nornice

- Priam
- Przyjaciel Forum
38 ) Frezje
Nareszcie się doczekałem. Pierwsza z moich frezji jest biała, teraz czekam na kolejne (chyba niepotrzebnie się martwiłem, że z moimi frezjami jest coś nie tak).

ps. jeśli ktoś ma nadwyżki cebulek--> tulipanów, narcyzów, hiacyntów, krokusów, szafirków czy innych których nie wymieniłem to z chęcią przyjmę ;)
Nareszcie się doczekałem. Pierwsza z moich frezji jest biała, teraz czekam na kolejne (chyba niepotrzebnie się martwiłem, że z moimi frezjami jest coś nie tak).

ps. jeśli ktoś ma nadwyżki cebulek--> tulipanów, narcyzów, hiacyntów, krokusów, szafirków czy innych których nie wymieniłem to z chęcią przyjmę ;)
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Priam
- Przyjaciel Forum
Krzysiu - fajnie ze wpadłeś, nie wiem czemu ale w tym roku upodobałem sobie malutkie cebulki czyli krokusy i frezje. Są to moje oczka w głowie 
A tutaj ciąg dalszy kwitnącej frezji:

A tutaj ciąg dalszy kwitnącej frezji:

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- Priam
- Przyjaciel Forum
Kolejne fotki frezji

Muszę Was poinformować o dwóch faktach:
1) Zaliczyłem wszystkie egzaminy w tej jakże długiej sesji. Było ich pięć, ale od dziś należą do przeszłości. Nawet ta okropna fizyka okazała się nie taka straszna (chociaż trwała 3 dni i zjadła mi tyle nerwów że to szok) dostałem z niej 3,5
2) Jutro wyjeżdżam naokoło miesiąc na wieś do mojego ogrodu. Na pewno cały zarósł więc czeka mnie dużo pracy. Musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać na kolejne foteczki. Z racji tego że nie mam tam internetu nie będę mógł śłedzić zmian na forum, ale postaram się to odrobić po powrocie

Muszę Was poinformować o dwóch faktach:
1) Zaliczyłem wszystkie egzaminy w tej jakże długiej sesji. Było ich pięć, ale od dziś należą do przeszłości. Nawet ta okropna fizyka okazała się nie taka straszna (chociaż trwała 3 dni i zjadła mi tyle nerwów że to szok) dostałem z niej 3,5

2) Jutro wyjeżdżam naokoło miesiąc na wieś do mojego ogrodu. Na pewno cały zarósł więc czeka mnie dużo pracy. Musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać na kolejne foteczki. Z racji tego że nie mam tam internetu nie będę mógł śłedzić zmian na forum, ale postaram się to odrobić po powrocie