Robercie bardzo się cieszę, że spacer sprawił Ci przyjemność

Dziękuję za miłe słowa
Dziś cały dzień był ładny, jednie wietrzny....ale całą noc leje. Bardzo mnie to cieszy, bo na moje piaski każda ilość deszczu się przyda ... ale dni zamawiam słoneczne i piękne
Małgosiu dziękuję
Żurawki mam w większości na słońcu, a część w świetlistym cieniu. Zdarza się, że w największe upały niektórym listki troszkę przypalają się, ale większość świetnie sobie radzi...
Iwonko ano pada. Niedziela była w miarę słoneczna, ale wcale nie najcieplej, przez paskudny wiatr.... i całą noc leje... To mnie cieszy, bo moje piaseczki przyjmą każdą ilość deszczu.... a ja uwielbiam słuchać nocą jak pada
U mnie kuklik jakoś sobie radzi... nie rozrasta się jakoś nadmiernie, ale zawsze ładnie kwitnie...
Uleńko bardzo lubię te małe iryski i chciałabym mieć ich sporo kolorków, są cudne
Moje rh pomalutku się rozkręcają.... martwi mnie troszkę prognoza, bo jak patrzyłam na tę długoterminową, to praktycznie prawie codziennie deszcze, więc krzewy nie będą miały szansy pokazać całego swojego piękna..... ale mam nadzieję, że te prognozy nie sprawdzą się, jak to często bywa
Ja również bardzo pozdrawiam, miłego tygodnia
Marysiu witaj w moim ogródku. Pewnie, że kojarzę kim jesteś i nie wiesz nawet jak mi miło widząc Cię

Zapraszam serdecznie
Maryniu o tak.... pachnąco jest przecudnie.....szczególnie w pobliżu kwitnącego lilaka
Maj mamy nie najpiękniejszy w tym roku.... jest dosyć chłodno i wietrznie...ale mam nadzieję, że nadejdą piękne dni i będziemy mogli cieszyć się kolorowym, bogatym we wspaniałe kwitnienia miesiącem...
Ula wiem, że u Ciebie pomysłów cała głowa i co najważniejsze błyskawiczna realizacja
Grażynko dziękuję
Uwielbiam żurawki, bardzo je cenię za to, ze rozświetlają i kolorują nawet najmniejsze, cieniste zakątki ogrodu, bardzo go ożywiając

Dzięki nim faktycznie jest kolorowo i słonecznie