Ogród w dolinie cz.10,czyli jak marzenia stają się faktem
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w dolinie cz.10,czyli jak marzenia stają się faktem
Aniu kolor w ogrodzie konieczny.Ja mam pasieke po sąsiedzku ,więc pszczół bardzo dużo i to mnie cieszy 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolino (namezja)! Wraz z wiosną na forum pojawiają się dawno niewidziani goście
Mimo, iż mamy marzec (jeszcze
) w ogrodach już się zazieleniło i jest coraz bardziej kolorowo. To lubię!

Jadziu (e-babcia)! Pszczółki bezbłędnie lecą do moich kwiatów. Za to widziałam dziś, że motyle dają się wabić na niebieskie paliki od warzywnika mojego kuzyna
Ładne są, ale czy mądre??

Jadziu (e-babcia)! Pszczółki bezbłędnie lecą do moich kwiatów. Za to widziałam dziś, że motyle dają się wabić na niebieskie paliki od warzywnika mojego kuzyna

- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Aniu, jak pięknie i różnorodnie u Ciebie. Łowy z aparatem bardzo udane. 

Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Widzisz więc Aniu co ta wiosna robi z wszystkimi i ze wszystkim. Wszystko się budzi do życia, to i ja
.
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Coś na temat lenia wiem, dziś zrobiłam zaledwie kilka zdjęć, bo wolałam siedzieć na słonku i wygrzewać sie niczym Twoje zwinki
Cudne sasanki prezentujesz. Moje biedaki, nie znalazłam dla nich dalej miejsca. Siedzą w doniczkach i chyba w nich zakwitną
Wiśnia nippońska - super, musze poczytac o niej. Jakoś mam słabość do białych, małych kwiatuszków

Cudne sasanki prezentujesz. Moje biedaki, nie znalazłam dla nich dalej miejsca. Siedzą w doniczkach i chyba w nich zakwitną

Wiśnia nippońska - super, musze poczytac o niej. Jakoś mam słabość do białych, małych kwiatuszków

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Aniu polowanko super !
U mnie oprócz skorupkowych ślimaków i kilku bąków , nic innego nie spotkałam jeszcze ...ale rośliny rozkwitają dosłownie w oczach , ładne fotki !

- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ drażnisz oczy
nic dziwnego, że te ciepłolubne wygrzewają się na słońcu - ja też z gołym brzuszkiem posiedziałem na ogrodzie

nic dziwnego, że te ciepłolubne wygrzewają się na słońcu - ja też z gołym brzuszkiem posiedziałem na ogrodzie

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu
u mnie też była ciepła niedziela ale nie aż taka jak u Ciebie.
Fajnie zobaczyć rodzinkę Twoich zwinek. Widać znalazły sobie u Ciebie optymalne warunki, bo chyba są w komplecie.
Też mam jeszcze czynny karmnik. Ptaszki wciąż zaglądają, chociaż już nie tak tłumnie, jak wcześniej.
A mnie cieszy ich widok.

Fajnie zobaczyć rodzinkę Twoich zwinek. Widać znalazły sobie u Ciebie optymalne warunki, bo chyba są w komplecie.

Też mam jeszcze czynny karmnik. Ptaszki wciąż zaglądają, chociaż już nie tak tłumnie, jak wcześniej.
A mnie cieszy ich widok.

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Dorotko (dodad)! Dziś było tak ciepło, że i mnie ruszać się nie chciało. Za to dokończyłam książkę, która ledwo miałam zaczętą. Na spokojnie także popolowałam na mieszkańców mojego ogrodu. Normalnie zdjęcia robię wręcz w biegu...Miło tak spędzić niedzielę
Szkoda zostawiać sasanki w doniczkach. W gruncie ładnie się rozkrzewią. Na prawdę nie znajdziesz na nie miejsca?

Maryniu (marpa)! Przyroda wręcz pędzi. Z dnia na dzień kwitnie coś nowego, a wszystko rośne w oczach. No i pojawiło się mnóstwo owadów.

Andrzeju! U Ciebie to dopiero jest kolorowo. Te tulipany
U mnie ledwo pokazują główki. A w słonku grzało się dziś 95% forum
5% pracowało...

Krysiu (Ignis05)! Było wręcz gorąco. Moja ławeczka stoi chwilowo przy południowej ścianie. Sama się domyśl 0 było jak w lecie
Zwinek jest mnóstwo i zapuszczają się także przed dom. Często jak naleje mi się nieco wody w ganku to widzę jak sobie w niej siedzą... No i są maluchy
Dzisiejsza była malusieńka. Karmnik jutro likwiduje. Choć szkoda, to jednak ptaki mają co jeść...

Maryniu (marpa)! Przyroda wręcz pędzi. Z dnia na dzień kwitnie coś nowego, a wszystko rośne w oczach. No i pojawiło się mnóstwo owadów.

Andrzeju! U Ciebie to dopiero jest kolorowo. Te tulipany

Krysiu (Ignis05)! Było wręcz gorąco. Moja ławeczka stoi chwilowo przy południowej ścianie. Sama się domyśl 0 było jak w lecie

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, ile pięknych portretów roślinno-owadzich narobiłaś
Dobrze że mogłam nimi oczy nacieszyć, bo w pracy jestem i moi pacjenci raczej urodni nie są, więc taka odskocznia zawsze mile widziana
Czy wiesz że mi pierwsza sasanka rozkwitła 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,u ciebie można zawsze nacieszyc oczy,nawet o takiej porze jak teraz.Nie mogę spać znowu,chyba jakiś obuch by się przydał.
Bardzo udane polowanie na żyjątka wszelakie 
Przepiękny weekend był, prawda? Nic tylko podziwiać ogród, tyle już roślin kwitnie.
Wiśnia jest cudna, nie widziałam jeszcze takiej

Przepiękny weekend był, prawda? Nic tylko podziwiać ogród, tyle już roślin kwitnie.
Wiśnia jest cudna, nie widziałam jeszcze takiej

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Marzę o takich lokatorach. u rodziców mają dużo zwinek i również szaleją.. u mnie póki co ślimaki przebrzydłe wypełzły i muszę pedzić na dniach do ogrodniczego po jakiś dobry środek na tą zarazę.. Już trzy malwy zjały do gruntu