Moje małe królestwo - piku
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Dorotko- to prawda że warto nosić przy sobie aparat, nigdy nie wiadomo co się ciekawego napatoczy
Guciu- jak już powiedziała Bożenka jest to roślina wieloletnia, więc będziesz mogła co roku mieć świeże bukiety, jednoroczny jest dzwonek irlandzki z którego można robić podobne kompozycje a jest koloru zielonego :P
Bożenko- miło mi, że wpadłaś do mnie, zapraszam ponownie :P
U mnie miechunka nie panoszy się zbyt mocno, może dlatego że rośnie w trawniku
Pozdrawiam tym razem zimowo

Guciu- jak już powiedziała Bożenka jest to roślina wieloletnia, więc będziesz mogła co roku mieć świeże bukiety, jednoroczny jest dzwonek irlandzki z którego można robić podobne kompozycje a jest koloru zielonego :P
Bożenko- miło mi, że wpadłaś do mnie, zapraszam ponownie :P
U mnie miechunka nie panoszy się zbyt mocno, może dlatego że rośnie w trawniku

Pozdrawiam tym razem zimowo

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja gdzieś wyczytałam, że to jednoroczna i dlatego nigdy jej nie sadziłam, chociaż zawsze mi się podobała.Babopielka pisze:A miechunka to bylina ito bardzo ekspansywna -trzeba uważać gdzie się ją sadzi bo strasznie się rozrasta
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Witam Wszystkich z radością i cieszę się bardzo, że podobają się Wam moje zdjęcia. Zima faktycznie teraz w pełni, dziś rano było -5.
Guciu- nie wiem gdzie wyczytałaś takie informacje, a może dotyczyły one miechunki jadalnej, ta faktycznie ne zimuje u nas
Izo-miło mi że wpadłaś, dziękuję za miłe słowa, one zawsze są mobilizujące. Nasiona dzwonka irlandzkiego kupuję co roku w sklepie ogrodniczym, jeżeli u Ciebie nie ma To mogę Ci przesłać. A roślina o którą pytasz to po prostu wiosenne bazie, które się nie rozsypały tylko zachowały w takim dziwnym stanie

Guciu- nie wiem gdzie wyczytałaś takie informacje, a może dotyczyły one miechunki jadalnej, ta faktycznie ne zimuje u nas

Izo-miło mi że wpadłaś, dziękuję za miłe słowa, one zawsze są mobilizujące. Nasiona dzwonka irlandzkiego kupuję co roku w sklepie ogrodniczym, jeżeli u Ciebie nie ma To mogę Ci przesłać. A roślina o którą pytasz to po prostu wiosenne bazie, które się nie rozsypały tylko zachowały w takim dziwnym stanie

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28