anym-Aniu;mewa-Ewo Róże są cuudowne ,długo kwitną

moj M bardzo je lubi,i to on zakładał rabatkę z nimi.Muszę jeszcze dokupić kilka i moje marzenie Chippendale i Heidi Klum

Jesień jakoś jeszcze akceptuję,nie lubię tej pluchy,gołości na dworze , ale tej długiej zimy, tego zimna nie znoszę,,,ale wytrzymać trzeba
Amara-Małgosiu ; baasik-Basiu ;Sylwia85 Dziękuję za uznanie

Furczak podejrzewam,że wszędzie jest,tylko czasami trudno go zobaczyć spryciarza
Tacca-Danusiu A u mnie jedne róże kwitną inne przkwitają,inne odpoczywają i tak w kółko.A zdjątek można się nauczyć,,,trzba nie poddawć się tylko ćwiczyć fotografowanie
Ewunia7 Masz rację, Jeżówki są prześliczne.Jeszcze ze 2 muszę sobie dokupić
koziorozec-Marto I ja się cieszę,że ciągle jakieś róze kwitną.Dzięki czekam z niecierpliwością na roślinki
ASK_anulla-Aniu Witaj w moich progach

Jeżówki są piękne.Z nasion ponoć nie wychodzą takie jak mateczniki.Ale zawsze coś może być ciekawego . dziękuję za otwarte serducho .Anula,zakładaj wątek chętnie zobaczę co tam masz

Moje serce do wielu już nasion należy, liliowce tez kocham,W tym roku sporo dokupiłam i powiększyłam rabatę i mam juz ich 60.Te falbaniaste to istne piękności.
Margo2-Gosiu A ja wykańczam,powiękaszm i znowu robię i znowu coś nowego i znowu trzeba wykończyć,,,i tak ciągle jakaś praca w tym ogrodzie jest
any57;Grazka226 ; Gosia123A; Renata1962 Dziękuję za uznanie
jonatanka-Asiu Dzięki,Fotografowanie, trzba po prostu lubić i mieć trochę wizji,wyobrażni,,,wszystko w obiektywie widać,trzba się dobrze przygladać
usa1276-Ulu ; ewunia7 dziękuję w imieniu róz.Furczak to bardzo ciekawy i szybki owad , trzeba się uwijać,żeby go uchwysić w kadr;:173 Ja lubię wszystkie owady ,pajatki,żaby fotograwować
korzo_m-Dorotko Ta NN rózowa, a właściwie dwie bardzo też mi się podobają

Canna jedna zakwitła na 6 posadzonych

Powojnik tangucki--Clematis tangutica

[/url]
budleja davidi;
Te bratki są jakieś niezmordowane kwitną od wiosny
[url=http://www.fotosik.pl]
lobelia z własnego siewu;

[/url]

Kobea też z własnego siewu;

i harce Fiony;