Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Piękna ta kremóweczka, ona jest kremowa czy biała z lekkim narzutem kremu???
Pozdrawiam, Agata.
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

miałam okazję wizytować piękny ogród Agnieszki :) czego tam nie ma ... cudne kolorki w każdym miejscu, do tego pojadłam brzoskwiń i jeżyn, wszystko jest, nawet miejsca jeszcze trochę jest na nowe nasadzenia, koleżanki pomagają nowe miejsce wygospodarować :;230 Króciutko, zresztą zawsze jest za krótko i za szybko. Aguś zrób proszę zdjęcie tego czosnku z motylami, to moja najbardziej pożądana teraz roślinka
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

Witaj Aga
Ogród jak zawsze piękny i kolorowy, wcale nie widać tej suszy ale wiem że sporo podlewania było, u mnie wczoraj pokropiło i dzisiaj padało już jest troszkę lepiej ale po tej suszy trzeba dużo więcej deszczu, może i do Ciebie w końcu dotrze.
Wianuszki śliczne masz talent do takich robótek ja mam dwie lewe ręce.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgosiu jeśli tylko masz gdzie posadzić Chopina, to bardzo namawiam.... to przepiękna róża i bardzo zdrowa :D

Jacku uważam, że taka odrobina wytchnienia jest zawsze wskazana..... nawet od najprzyjemniejszej rzeczy 8-) :lol:
Jesień jest przepiękną porą i bardzo ją kocham..... martwi mnie tylko ta niesamowita susza.... 2 ostatnie jesienie były suche, roślinki źle przygotowane do zimy.... oby tegoroczna była prawdziwie jesienna.... oprócz pięknej pogody, żeby była i odpowiednia ilość deszczu.....

Aniu czyli jesień pięknie Ci się kojarzy.... wprowadzenie się do własnego wymarzonego domku to wielka rzecz :D
A te jesienne kolory.... przecież to aż niesamowite, kiedy świat zdobi się w te nieprawdopodobnie piękne barwy...... gdy drzewa i krzewy zmieniają sukienki..... jesienna wycieczka do lasu to uczta dla wszelkich zmysłów..... piękno najwyższych lotów.....
Twój Chopin za chwilę da prawdziwy pokaz ;:oj

Justynko to przykre, że Twój krzaczek złapał choróbsko..... ,mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie zdrowiutki i ucieszy Cię kwiatami....

Aguniu witaj kochana ;:196
Chopina i ja uwielbiam..... moim zdaniem ma niesamowity urok , chętnie posadziłabym jeszcze choć jeden krzaczek w innej części ogrodu, ale niestety nie mam gdzie :roll:
Cieszę się bardzo, że wianuszki podobają Ci się ;:167
Ja również bardzo pozdrawiam i mam nadzieję, że Twoje życzenia spełnią się ;:196

Gosiu i u mnie wreszcie dziś popadało.... nie trwało to długo, ale i tak dla roślinek to wspaniała kąpiel..... wreszcie troszkę się nawodniły..... mam nadzieję, że jeszcze będzie padało, niebo zaciągnięte chmurkami..... może nocą....
Już piszę PW ;:167

Agatko Chopin w pąku jest żółtawy, w rozkwicie kremowy, a przekwitając jaśnieje, ale nie do czystej bieli tylko do takiego jaśniuteńkiego ecru :D To przepiękna szlachetna róża....

Ulu bardzo się ciesze z Twojej wizyty i mam nadzieję, że tej jesieni uda nam się jeszcze spotkać ;:196 Teraz po deszczach może pojawią się wreszcie grzybki 8-)
.....Nie poszłyśmy do mojego różanego zakątka z drewnianym stołem i ławkami z drugiej strony domu.....
Jutro cyknę zdjęcie czosnku..... mam nadzieję, że motylki będą w takiej ilości jak ostatnio :D

Iwonko dziś dotarł i do mnie deszczyk..... nie padało długo, ale i to dobre..... Roślinko odświeżone , kurz spłukany.... niebo wciąż zaciągnięte chmurami, więc mam nadzieję, ze jeszcze popada..
Dziękuję za miłe słowa o ogródku i wianuszkach ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O kurcze nic dzwiwnego Aguś,że Chopin jest Twoją ulubioną różą.Mieni się kolorami,piękna jest ;:108 ;:167
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja niestety nie mam gdzie posadzić już Chopina.
Tylko niziutkie róże u mnie się zmieszczą.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszko, piszesz, że Chopin taki zdrowy...u mnie regularnie łapie mączniaka albo plamistość, jest na niego bardzo podatny. Byłam w sobotę w szkółce, gdzie całe poletko Chopina było chore, wszystkie miały mączniaka..aczkolwiek to piękna róża.
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu naprawdę nie mogę się nią przestać zachwycać :D

Gosiu ja też chętnie posadziłabym jeszcze jeden krzaczek, ale nie mam miejsca....

Kasiu zastrzeliłaś mnie tą chorowitością Chopina ;:202 .... mam ją kilka lat i jeszcze nie zdarzyło się, żeby cokolwiek złapał, zawsze jest okazem zdrowia..... W tej chwili u mnie kilka róż jest całkowicie gołych, taka plamistość :evil: a on nie ma nawet jednej kropeczki..... ale co będzie w kolejnych sezonach zobaczymy ....
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Agusiu, pozachwycam się i ja tym Chopinem, piękna róża ;:215 , a plamistość dopadła i moje różyczki, martwię się, bo były przesadzane, więc i tak mocno osłabione ;:108
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Agnieszko róża Chopin - piękna muszę namówić moją M na zakup jej.
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko u mnie kilka krzaczków to dosłownie gołe badylki, na szczęście część jest całkowicie zdrowa. Ale tych zarażonych bardzo szkoda....

Zenku ja szczerze namawiam, jestem nią zachwycona pod każdym względem :D
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Agniesiu, ale czy te chore odbiją, czy stracone już, bo już sama nie wiem czy je ratować?
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Ja również jestem wielką fanką Chopina / i to nie tylko jako róży :;230 / Mam go w starym i nowym ogrodzie. Teraz rozpoczął drugie kwitnienie
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszko, niestety nie jestem odosobniona w tej opinii, ale w moim przekonaniu mankamenty Chopina nie umniejszają jego urody, więc jeden krzak zostaje, pozostałe 2 zawędrują do innych ogrodów jesienią :uszy
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Rzeczywiście piękny ten Chopin :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”