Moje ogródkowe zmagania cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

A jednak zdewastowali ;:145 Kochana tak mi przykro ;:131 To okropność z tymi kurierami ...nie dość, że długo to jeszcze chyba rzucają tymi paczkami jak workami z kartoflami :? Już nigdy nie nadam paczki później niż dwa tygodnie przed świętami ;:185
Strasznie mi przykro idę sobie ;:199
marzenia się spełniają! Dana
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bardzo fajne miejsce dla aniołków, - ja niestety też muszę sprzątnąć bałagan po kurierze- skrzydełko się rypło ;:145
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No laseczka aranż janiołowy bije wszystko inne ;:333 Chociaż wszystkie ozdoby są śliczne i nastrojowe
Lubię świąteczne aranże na maxa
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

...odechciało mi się wszystkiego.... :(
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dana, Aniołki są cudne i żadnych uszkodzeń nie widać ;:168
To ceramika, coś może zawsze odpaść. W moim odpadły 2 listeczki, przykleiłam i nic nie widać ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

A co się stało? nie smuć się kochana ;:196 za dużo roboty? czy ci kurierzy cię rozbrajają?. Mam pomysła jak rozrkęcisz swój sklepik- zatrudnij mnie na kuriera,-Twoje ulepy w całości będą docierały ;:306 -a my sobie poradzimy z tymi uszczerbkami - ja na razie ustawiłam tak że skrzydło mu nie potrzebne ;:303
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu a czemu nie napisałaś wcześniej ?To dość delikatne wyroby i chyba jednak zrezygnuje z dalszej produkcji sobie mogę ulepić ,ale komuś już nie ;:185 .Wysłałam resztę a teraz mam dostać zawału ze strachu .Dalszej produkcji nie będzie ;:145
Przepraszam ,ale nie mogę ;:145
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Basiu dziękuję ;:196
Kasiu nieziemskie te anioły prawda? Mój ulubiony, to ten z nartami ;:173
Dana bo cie zleję, co Ty wygadujesz Obrazek . Przecież nic się nie stało, to nie dewastacja tylko malutki uszczerbek. Wczoraj próbowałam kropelką dokleić, ale się nie udało, bo gips wypił cały klej :;230 Pijaczek z tego aniołka ;:113 Dzisiaj będę robić wianek i choinkę, to odpalę pistolet i przykleję, nawet śladu nie będzie ;:14 To są delikatne rzeczy, a kurierzy...wiadomo ;:134
Dorotko szczęście, że są kleje, pistolety i inna machineria.
Ilonko Anioły są dopełnieniem aranżu ;:167. Ja też uwielbiam takie aranże, zarówno robić jak i oglądać-również wielkanocne, no i w ogóle wszystkie :lol:
Dana apeluję jeszcze raz :!: :!: :!: ;:306 Jest cudnie, nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś mi tymi aniołami. Jak się przyjrzysz, to na zdjęciu widać kawałek warkocza, który został uszczerbiony. Jest w całości, tylko trzeba go przykleić.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Madziu, dziękuję Ci serdecznie za propozycję ;:196, ale już w tym roku odpuszczę. Już i tak M mruczy pod nosem, że oszalałam, ale podoba mu się :wink:
Anioły od Dany ;:167 przepięknie u Ciebie wyglądają. W ogóle, oglądając fragmenty Twojego domku mam wrażenie, że czułabym się u Ciebie bardzo dobrze.
Danusia no co Ty ;:124 . To się zdarza i zdarzac sie będzie. Wczoraj nos Rudolfowi kleiłam, bo odpadł w podrózy, rogi mu modelowałam, bo trochę pogięte były. Kupujący na odległość musi brać pod uwagę ryzyko.
Nie gadaj głupot, tylko twórz - dziewczyny czekają ;:196 Ja też, ale to juz po nowym roku się odezwę w tej sprawie.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwona no problem. Jak coś to pisz.

Złożyłam jeszcze przed świętami zamówienie na tarty zapachowe i śliczny kominek, który dostanie moja siostra. Kupiłam też perfumy olejowe do świecy z knotem, ja będę próbować wlać te perfumki do lampy olejnej. Mam ją już z 6 lat i ani razu nie używałam ;:223
Wyciszenie (wosk w kształcie tarty)
Waniliowy Lukier ( wosk w kształcie tarty)
Truskawka w bitej śmietanie (Wosk w kształcie tarty)
Słodko-słony karmel (wosk w kształcie tarty)
Puder dla niemowląt (Świeczka)
Pucharek z lodami (Wosk w kształcie tarty)
Nocna oaza (wosk w kształcie tarty)
Morska mozaika (podgrzewacz do tart)
Migoczący cynamon (Wosk w kształcie tarty)
Melon z Waikiki (Wosk w kształcie tarty)
Kolendra i ananas (wosk w kształcie tarty)
Dziecięce marzenie (Wosk w kształcie tarty)
Drewno z plaży (Wosk w kształcie tarty)
Czerwone jabłko (Wosk w kształcie tarty)
Czarny kokos (Wosk w kształcie tarty)
Berger - perfumy 500 ml Delikatny puder
Mój eM stwierdził, że zawsze byłam szurnięta na punkcie świec, ale teraz chyba przegięłam ;:224 Cóż lubię pachnidełkaObrazek
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj dziewczynki ;:4 Dziękuję ,że mnie próbujecie pocieszać ,ale jakoś trudno mi się pozbierać.Wysłałam na raz kilkanaście paczek i w kilku doszło do zniszczeń mimo moich usilnych starań ,bo staram się bardzo zabezpieczyć je jak najlepiej .Postaram się to jakoś zrekompensować ;:108
Pozdrawiam :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Madzia, wymiatasz aranżacją wnętrz ;:108 ;:138

A zbij Danę, bo marudzi. Przecież to wina kurierów, rzucają paczkami, szastają, nawet jak opisane "ostroznie". Sama widziałam. Łobuzy :evil:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Madziu, gratuluję ;:167 ;:196 Janiołki jak wszystkie produkcji Dany wymiatają - uwielbiam te ich czapeczki, szaliczki, rączki w kieszonkach - są nie do podrobienia ;:215 A poczta czy też firmy kurierskie - co tu dużo gadać... Wszyscy wiemy, jacy są.
Madziu, wczoraj rozpoznawałam temat lamp zapachowych Ashleigh & Burwood - są dużo tańsze od Bergera (to te ze sklepu od YC), wkład kosztuje ok. 60 zł. Pali je się dość krótko, zapach podobno długo się utrzymuje. Pierwotnie były używane w szpitalach do dezynfekcji powietrza (zabijają roztocza i nawet bakterie e. coli :shock: - choć mi by wystarczył trwały, dość wyczuwalny zapach ;:306 ). Zamówiłam sobie u M. na urodziny - może zapamięta :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Danusiu dostałaś reprymendę i mam nadzieję, że ochłonęłaś babo :D Już aniołki są naprawione-śladu nie ma po uszczerbkach
Małgosiu zawstydziłam się ;:173. Dziękuję
Milenko mnie też te czapy rozwalają. EMowi musisz częściej wspominać o tej lampie, ot tak przypadkiem, to na pewno nie zapomni ;:224 Tylko żeby nafty do dezynfekcji nie zakupił zamiast zapachu ;:306

A ja się pobawiłam pistoletem i wymieniłam wianek na drzwiach aby kolorystycznie pasował do choineczki. Zdjęcia wyszły marnie, ale pokażę
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Re: Moje ogródkowe zmagania cz.4

Post »

Madziu- Rudolfa kocham, choineczka cudna, wianek śliczny.. Ja też chcę takie ozdoby ;:145

Jeśli mogę wtrącić się do rozmowy nt przesyłek to Mąż miał okazję kiedyś widzieć kurierów z renomowanej firmy- w akcji na magazynie.. Paczki do siebie rzucają :evil: zamiast zrobić kilka dodatkowych kroków i sobie podać! To co się dziwić zniszczeniom, jak nie mają za grosz rozumu ani wyczucia.
Aniołki Twoje Madziu są śliczne, bardzo ale to bardzo mi się podobają!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”