Marzka moje malwy w ziemi jak zaklęte siedziały w ziemi dwa sezony a dopiero w zeszłym roku zachwyciły.
Ewunia, mój Ty kochany kusicielu

Stanwell Perpetual planowałam zakup 1 sztuki właśnie ze względu na jej taki sobie wygląd i miała być upchnnięta pomiędzy ładniejsze pnące. Wybrałam ją ze względu na zapach właśnie a Ty jeszcze to potwierdzasz, czyli zostaje na liście
Aniu, mój Chopin juz taki nie ze ciekawy przyjechał niestety i tylko mu sie pogarsza.
Ale skoro Kasia-Mistrz Różany-Robaczek mówi, żeby dać Chopinowi szanse to daję
Malwy chcesz nasionka? Proszę bardzo, kochana. Ile kilo?
Januszu Larissa, jako kwitnąca cały sezon została dopisana do listy zakupów. Co prawda nie pachnie i dlatego wcześniej nie brałam jej pod uwagę, ale jest taka śliczna, że chyba jej wybaczę ten brak zapachu. Jeszcze będę ją obserwowała w zaprzyjaźnionych wątkach, miedzy innymi u Ciebie
Kasiu, różyczki przesadzę. Perovskia, która mam to w takim razie miniaturka

Jesienią przesadzę ją ze skrzyni na różankę, zresztą tak jak resztę bylin z donic. A potem będę poszerzać różankę żeby znaleźć miejsce na kolejne róże

Z 'Chopinem' przypomnę się na pewno
Powoli odbieram zamówione lawendy. Mam już białą, dzisiaj odbieram 50 filetowych i czekam na niebieskie. Zastanawiam sie jak je posadzić. Czy pomieszać jak tutaj?
Uprawa lawendy - zdjęcie gardenarium
Czy może tak jak moni_j30 w rządkach a "obrzeżyć" innym kolorem?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p3982865
moni_j30 pisze:u mnie niebawem bedzie pieknie

I miejsce... nie mam miejsca
Idę myśleć. Dam znać jak będzie pomysł