Zielony Zakątek !!!
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Właśnie wyszli panowie od netu i nic nie zdziałali. Jutro przyjadą założyć antenę w innym miejscu. Pan obiecał że spróbuj coś zaradzić i może choć trochę dziś ruszy ale nic nie obiecuje.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu rób prawko ja zrobiłam 3 lata temu już w sędziwym wieku. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Widzę problemy z internetem, ja dziś już chciałam wyjść z siebie i stanąć obok, niby miałam połączenie, ale nie miałam, coraz częściej słyszę, że są problemy z internetem 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu mam nadzieję, że kłopoty z netem wreszcie się skończą.... to naprawdę bardzo uciążliwe i bez netu trudno egzystować
Ozdoby masz śliczne.... w latarenkach się zakochałam na całego..... marzą mi się takie drewniane.... są cudne
Podziwiam bardzo to, że widzisz w zniszczonych przedmiotach potencjał i potrafisz je w cudowny sposób odmienić..... tak, żeby były wspaniałymi i niebanalnymi ozdobami....

Ozdoby masz śliczne.... w latarenkach się zakochałam na całego..... marzą mi się takie drewniane.... są cudne

Podziwiam bardzo to, że widzisz w zniszczonych przedmiotach potencjał i potrafisz je w cudowny sposób odmienić..... tak, żeby były wspaniałymi i niebanalnymi ozdobami....
- gosiaczek12a11
- 500p
Lady-r - Tak będzie trzeba w końcu pomyśleć. Choć przyznam się że jakoś mi nie spieszno. Nie ukrywam że troszkę się boję
iwona0042- Panowie od internetu powiedzieli że w moim przypadku ,chodzi o antenę która już musi być w innym miejscu.
Gdyż duża ilość powstałych zabudowań ,może być powodem tych problemów. Jutro maja przyjechać i założyć antenę na kominie.
Ale obiecał że pogrzebie na bazie i choć mały przesył puści do mnie , o dziwo po powrocie z dziećmi ze szkoły włączyłam lapka i jest
i to najlepszy sygnał jaki do tond miałam
Więc już nic nie rozumiem
AGNESS - Tak jak już pisałam wyżej internet póki co jest
Ogłoszenia już pododawane.
Fajnie że Ci się u mnie podoba , takie słowa naprawdę budują. Czasem inspiracja sama przychodzi i czasem trzeba na nią poczekać.
Ale najlepsze inspiracje przychodzą przy bezsennych nocach
które ostatnio mnie niestety prześladują
No i na niektóre inspiracje potrzebna jest jeszcze kasa a nie tylko pełna głowa pomysłów.
No ale nie od razu Kraków zbudowali z czasem małymi kroczkami wszystko się osiągnie. Oby zdrowie dopisało
Po zjedzonym objedzie zaczynają mi się oczka zamykać.Ale nie dam się oddać w ramiona orfeusza bo wieczorem już w ogóle nie zasnę.
Pomyje naczynia i może wypastuje podłogę w moim ulubionym pokoju , który jest dla mnie zwłaszcza inspiracją i zachętą do dalszego działania.
Jutro będę musiała pomyśleć o ubrankach dla cyprysów , które wsadziłam do ogrodu w ubiegłym tygodniu a nie chcę aby zmarzły.
Teraz coś Zimowo - Wiosennego

I jeszcze sztuczne różyce ale bardzo mi się podobały , więc kupiłam.

I na koniec ujęcie okna jeszcze z pozostałościami świątecznej czerwieni , gdyż w zasadzie już czerwień tu nie gości .
Tylko odcienie szarości , bieli , czerni i kości słoniowej.

iwona0042- Panowie od internetu powiedzieli że w moim przypadku ,chodzi o antenę która już musi być w innym miejscu.
Gdyż duża ilość powstałych zabudowań ,może być powodem tych problemów. Jutro maja przyjechać i założyć antenę na kominie.
Ale obiecał że pogrzebie na bazie i choć mały przesył puści do mnie , o dziwo po powrocie z dziećmi ze szkoły włączyłam lapka i jest

AGNESS - Tak jak już pisałam wyżej internet póki co jest

Fajnie że Ci się u mnie podoba , takie słowa naprawdę budują. Czasem inspiracja sama przychodzi i czasem trzeba na nią poczekać.
Ale najlepsze inspiracje przychodzą przy bezsennych nocach

No i na niektóre inspiracje potrzebna jest jeszcze kasa a nie tylko pełna głowa pomysłów.
No ale nie od razu Kraków zbudowali z czasem małymi kroczkami wszystko się osiągnie. Oby zdrowie dopisało

Po zjedzonym objedzie zaczynają mi się oczka zamykać.Ale nie dam się oddać w ramiona orfeusza bo wieczorem już w ogóle nie zasnę.
Pomyje naczynia i może wypastuje podłogę w moim ulubionym pokoju , który jest dla mnie zwłaszcza inspiracją i zachętą do dalszego działania.
Jutro będę musiała pomyśleć o ubrankach dla cyprysów , które wsadziłam do ogrodu w ubiegłym tygodniu a nie chcę aby zmarzły.
Teraz coś Zimowo - Wiosennego

I jeszcze sztuczne różyce ale bardzo mi się podobały , więc kupiłam.

I na koniec ujęcie okna jeszcze z pozostałościami świątecznej czerwieni , gdyż w zasadzie już czerwień tu nie gości .
Tylko odcienie szarości , bieli , czerni i kości słoniowej.

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Gosiu to że my siostry mentalnie jesteśmy to wiedziałam ale żeby mieć takie same komody 

- gosiaczek12a11
- 500p
Ale się uśmiałam jak twojego posta przeczytałam
nawet komody mamy takie same. Ciekawe i co jeszcze , jeszcze się z czasem przekonamy 
Ściskam cię moja siostrzyczko

Ściskam cię moja siostrzyczko

- aage
Czas pokaże 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Masz pięknie rozrośniętego ficusa
lubię takie duże rośliny 

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Ja mam tylko podłogę podobną
no i może ten kolorek na ścianie. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- gosiaczek12a11
- 500p
aage - Tak tak czas pokarze
tesia39 - Powiem ci szczerze , że takich dużych okazów miałam więcej , ale już zaczęły mnie przytłaczać.
Fikus to jest dziecka fikusa który był jeszcze większy niż ten , ale oddałam go starszej sąsiadce gdyż już na prawdę na te wielkoludy nie miałam miejsca.
Troszkę mi go było szkoda , ze względu na wartość sentymentalną. Miał tyle lat co ja , najpierw hodowała go moja mama potem jak przeprowadzałam się na nowe , zabrałam go ze sobą.
Lady-r - Zawsze coś
Teraz pokarzę biały-zielony zakątek zima wreszcie nas odwiedziła , ale na jak długo ?
Pewnie nie na długo zaraz przyjdzie odwilż i będzie znów chlapa i błocko.
Jednak już wolę biały puch - zima - ta pora roku też ma swoje uroki. I jak by nie było okres spoczynku też jest naszym roślinką potrzebny , aby w okresie wegetacji zaszalały.

Ale będzie się działo jak dzieciaczki wrócą ze szkoły ,istne białe szaleństwo

tesia39 - Powiem ci szczerze , że takich dużych okazów miałam więcej , ale już zaczęły mnie przytłaczać.
Fikus to jest dziecka fikusa który był jeszcze większy niż ten , ale oddałam go starszej sąsiadce gdyż już na prawdę na te wielkoludy nie miałam miejsca.
Troszkę mi go było szkoda , ze względu na wartość sentymentalną. Miał tyle lat co ja , najpierw hodowała go moja mama potem jak przeprowadzałam się na nowe , zabrałam go ze sobą.
Lady-r - Zawsze coś

Teraz pokarzę biały-zielony zakątek zima wreszcie nas odwiedziła , ale na jak długo ?
Pewnie nie na długo zaraz przyjdzie odwilż i będzie znów chlapa i błocko.
Jednak już wolę biały puch - zima - ta pora roku też ma swoje uroki. I jak by nie było okres spoczynku też jest naszym roślinką potrzebny , aby w okresie wegetacji zaszalały.

Ale będzie się działo jak dzieciaczki wrócą ze szkoły ,istne białe szaleństwo

- aage
Ale śniegu napadało u Was
gdzie dorwałaś takie łopaty? Świetne 

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Ja już dzisiaj otrząsałam iglaczki, bo były w zwisie
i tak są elastyczne.
A teraz boli mnie głowa, a to rzadkość chyba jeszcze będzie sypać. 

Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- gosiaczek12a11
- 500p
aage - Oj tak troszkę sypnęło
Łopaty dostałam w Tesco ,taka mini wersja szufli do odśnieżania.
Lady-r - Śnieg jest bardzo ciężki dlatego gałązki się pod nim uginały. Mnie też dziś pobolewała głowa ,teściowa też się skarżyła.
Więc może coś w tym jest , może jeszcze troszkę poprószy , bo synalek ma ochotę popełnić większego bałwana
Teraz śniegowe działa moich urwisków
Alicja

Kubuś

I jeszcze nowy nabytek - klateczka , i kilka sweet foteczek

Lady-r - Śnieg jest bardzo ciężki dlatego gałązki się pod nim uginały. Mnie też dziś pobolewała głowa ,teściowa też się skarżyła.
Więc może coś w tym jest , może jeszcze troszkę poprószy , bo synalek ma ochotę popełnić większego bałwana

Teraz śniegowe działa moich urwisków

Alicja

Kubuś

I jeszcze nowy nabytek - klateczka , i kilka sweet foteczek

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Widać, że dzieciaczki przeszczęśliwe z białego puchu.... wreszcie mogą zażyć typowych zimowych zabaw
Bałwan super
Klatka rewelacja.... uwielbiam takie gadżety

Klatka rewelacja.... uwielbiam takie gadżety