Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś znowu zaskoczyłas wiankami...super ;:215 kiedy Ty masz czas na to wszystko...
dzisiaj to poszalałam sprzątając ciekawe jak jutro będę ruszać się...sama wszystko muszę robić ... :oops:
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko piękne Twoje wianki - masz pomysły ;:215
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Agnieszko, brawo! Pokazujesz nie bałagan ale ile pracy wykonałaś! ;:180
'Tricolor' mam pierwszy rok i urzekł mnie ten szaran! 'Picwick' jeszcze nie trafił do mnie ale też jest jednym z moich ulubionych.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,pieknie,takie sobie robione to bajka przy gotowcach i jaka satysfakcja.Zazdroszczę zdolnosci w dłoniach.Teraz mamy mniej czasu na forum,a jeszcze niedawno płakałysmy,ze zima sie dłuzy.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Aguś niespotykanie piękny dzień się zapowiada, będzie się przyjemnie pracowało. Miłego relaksu przy pracy spędzonej w ogrodzie. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Mnie dopiero czeka wielka robota jak robotnicy odejdą z mojego ogródka .Na razie mam luzik a kwiatki same rosną. Masz pomysły na wianki ;:333 ;:138
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Misiu wiem kochana, że nie masz pomocy w ogródku ;:196 a i teren bardzo trudny do zrobienia czegokolwiek..... ta skarpa jest piękna, ale bardzo bardzo ciężko na niej pracować..... mam nadzieję, że odpuścisz ją sobie ;:196

Marysiu dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się ;:196 Kocham robić takie pierdółki :lol:

Jacku Tricolor całkowicie straciłam po poprzedniej zimie i koniecznie muszę upolować jesienią, to jeden z piękniejszych krokusów, chociaż taki niewielki :D Pickwicki są dużo większe i przyciągają uwagę już z daleka :D

Małgosiu dziękuję ;:196
Faktycznie dni mamy wypełnione pracą w ogródku :D pogoda przepiękna, aż się do dom wchodzić nie chce :D Coraz bardziej kolorowo się robi na rabatkach :D

Julianno
dziękuję ;:196 Dzień faktycznie zapowiada się wspaniały, słonecznie i cieplutko, za chwilę wybieram się do ogródka :D

Jadziudziękuję ;:196
.....oj tak...... będziesz miała ogrom pracy jak już zakończą się roboty..... ale mam nadzieję, że długo to już nie potrwa.....
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga wianki superowe, zupełnie w mojej kolorystyce ;:333. Ja mam podkład wianka i już od 3 miesięcy próbuję coś z nim zrobić, a czasu brak. Chciałabym go powiesić na drewutni ;:108
W temacie kleszczy, to ja jednego ubiłam na szybie w aucie, przewoziłam roślinki i pewnie z nich się drań wyplątał
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś to jest niewiarygodne jakie Ty masz zdolności wiankowe

naprawdę tak sympatycznych wianuszko- stroiczków nigdzie się nie widuje

gratuluję talentu, jesteś wszechstronna i niepowtarzalna ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Kiedy Ty masz czas na to wszystko?
Ja się nie wyrabiam.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Widzę, że mamy podobny styl porządkowania ;:224 Niestety mojego M to strasznie wkurza.
Wianki cudne. Muszę powtórzyć za przedmówczynią - kiedy i jak znajdujesz czas na to wszystko?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu koniecznie znajdź czas i dokończ wianuszek ;:196 Będzie piękną ozdobą . Ja jestem od wielu lat zakręcona wiankowo.... robię i różne inne dekoracje, bo uwielbiam to robić.....ale wianuszki to moja kompletna korba . Wtykam je wszędzie gdzie się tylko da, można je spotkać w różnych zakamarkach ogrodu.....ozdobione albo i w stanie surowym :lol: ..... teraz wiję z przycinanego winobluszczu..... takie małe..... i wtykam na patyku w doniczki z kwiatami na tarasach...... cudnie wyglądają jako dopełnienie kwiatowej kompozycji :D

Agatko dziękuję Ci za takie miłe słowa, nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiły ;:196 ...... mimo, że są bardzo na wyrost :oops: :lol:, ale to naprawdę bardzo cieszy, gdy komuś podobają się owoce pasji ;:196 Wianuszki to naprawdę nic trudnego, można powiedzieć, że jak się zacznie, to robią się same :D

Małgosiu a to wszystko w międzyczasie 8-) :lol: Np w czasie odpoczynku pomiędzy ogrodowymi pracami...... gałązki z poprzycinanych drzewek i pnączy leżą sobie na huśtawce, lub tarasie, jak siadam na chwilę odpoczynku, to sobie wiję 8-) :lol: Bo dekoracje to już muszą być naklejane w domku :lol:

Izuś wkurza mówisz??? ..... to Ci zdradzę tajemnicę, że mojego też :;230 Tym bardziej, że to on musi to zebrać i wywieźć ;:224 :;230 Wczoraj wywiózł 11 pełnych taczek, a dziś zapełnię ze 2 kolejne.... ale dziś to już nie uschnięte badyle, tylko robię granice pomiędzy rabatami a trawnikiem i zerwana darń ląduje grzecznie od razu do taczuszki..... bo to już nie takie masy śmiecia jak wcześniej 8-) :lol:
Z czasem jakoś się wyrabiam...... np przy gotowaniu obiadku ozdabiam wianuszki :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U mnie dzisiaj zimniej i pogoda iscie lozkowa a wczoraj bylo tak pieknie ze w krotkim rekawku latalam.
Ale tak sie urobilam, ze nie chce mi sie dzisiaj nawet wylazic z chalupki :roll: no ale trzeba, bo rozyce mam w wiadrach od dwoch dni, to przydalo by sie juz posadzic.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Ależ wianeczki ;:oj Cudo, podziwiałam zawsze osoby mające takie zdolności. ;:180
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

;:oj To jest pracowita i niesamowita kobitka,w ogrodzie czas spędza,obiadki gotuje i jeszcze wianuszki ozdabia ;:224 ;:224 ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”