Z nowości - oprócz tego, że internet nadal działa z prędkością, która głównie ma na celu ćwiczenie mojej cierpliwości - przyszły dziś hoye od Toski: meliflua, diptera i flavescent. Zestawy do hydroponiki już natomiast w drodze...
A dziś, gdy zeszłam do kuchni robić śniadanie, powitał mnie swym kwiatem hibiskus. Jak to wszystko się zmieściło w stosunkowo niedużym pąku? Nie wiem

To zdjęcie dedykuje wszystkim odwiedzającym mój wątek
A specjalne dla Maddy77 zimowity. Nie wiem, czy nie jest za późno na ich posadzenie, ale widziałam jej jeszcze w ogrodniczym jak wykiełkowały w pudełkach, bez ziemi, więc może... Swoje ostatnie posadziłam tydzień temu i juz kwitną
Silny wiatr zaczął wiać już wczoraj, jak wróciłam z pracy. Wtedy poustawiałam niektóre doniczki na ziemi, pod oknami, a żółtą daturę wstawiłam do ganku. Z tego, co widziałam niektóre rośliny są przygięte do ziemi, ale jakiś wielkich strat nie zanotowałam. Dzięki wam jednak za troskę
A dziś o 6 - tej rano było u nas 19,9 stopnia

To zasługa pierwszego tej jesieni halnego. Natomiast jak wracałam do domu o 17.30 - 15 stopni

Straszne szaleństwo
Wiem, że możecie się czuć rozczarowani tylko taką ilością zdjęć. Ale kosztuje mnie to tyle cierpliwości... No i złożyłam reklamację