Mariola54 pisze:Byłaś na działce.
Ogród działkowy w Maksie II
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród działkowy w Maksie II
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie jeszcze nie byliśmy, byliśmy na zakupach. Rozglądałam się za kreacją dla siebie na uroczystość moich Teściów - 60 lecie pożycia małżeńskiego. Prawdopodobnie w czwartek pojedziemy.
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Mireczko oczywiście że wysiałem, na razie cześć tego co dostałem od Ciebie (jeszcze raz dziękuję): dziwaczek, żeniszek, malope, jeżowka, także swoje dalie zebrane w zeszłym roku (ciekawe czy coś z tego będzie) a także oberżynkę golden eggs, która dostałem od Niemców. Boję się że trochę późno, ale jedynie pozostaje trzymać kciuki. Niestety nie mam miejsca za dużo takę wysiane tylko część zostało. Ale jeszcze dosieję.
- OgrodnikSebek
- 200p
- Od: 29 mar 2013, o 12:08
ZAPRASZAM DO MNIE 

Sebastian . Zapraszam na : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65136" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mirabela
- 1000p
Remi, wiem, że wszystko zrobisz, aby było na Twojej działeczce kolorowo. Trzymaj się.
Sebuś Już wiem co porabiasz na swoich włościach. Życzę owocnych zbiorów tego sezonu.
Sebuś Już wiem co porabiasz na swoich włościach. Życzę owocnych zbiorów tego sezonu.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mireczko, byliście na działce? Patrzę na pogodę i w Bydgoszczy chyba dziś pada? Pozdrawiam! 

- Mirabela
- 1000p
Padać nie padało, ale było pochmurno . Obecnie przejaśniło się. Wyjazd na działkę przełożyliśmy na weekend. Trzeba opony wymienić na letnie i umyć brudaska 

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
od wczoraj na ogrodzie widać dużo zmian jest dużo paczkow ktorych dwa dni temu jeszcze nie zauważyłam
jak myślisz wsadzic kwiaty do doniczek i do foli czy w domu przechowac te z Aldiego?
jak myślisz wsadzic kwiaty do doniczek i do foli czy w domu przechowac te z Aldiego?
Witaj Mireczko
Masz przepiękny ogród. Zauroczyły mnie szczególnie łuki-pergole z różami. W Twoich różach się zakochałam, są takie żywe i przede wszystkim zdrowe. O moich nie mogę tego niestety powiedzieć nad czym boleje niesamowicie Ile mają lat Twoje różyczki ? .
Dwa cieplejsze dni i pojawiły się w ogrodzie wiosenne kolory. Kwitną przylaszczki siedmiogrodzkie Kwitną pierwsze krokusy, śnieżyce, o dziwo zakwitnęły nawet ciemierniki. Powoli ogród budzi się z tego bardzo długiego zimowego snu.

Masz przepiękny ogród. Zauroczyły mnie szczególnie łuki-pergole z różami. W Twoich różach się zakochałam, są takie żywe i przede wszystkim zdrowe. O moich nie mogę tego niestety powiedzieć nad czym boleje niesamowicie Ile mają lat Twoje różyczki ? .
Dwa cieplejsze dni i pojawiły się w ogrodzie wiosenne kolory. Kwitną przylaszczki siedmiogrodzkie Kwitną pierwsze krokusy, śnieżyce, o dziwo zakwitnęły nawet ciemierniki. Powoli ogród budzi się z tego bardzo długiego zimowego snu.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Mirabela
- 1000p
julianna witam Ciebie serdecznie
Dziękuję za miłe słowa. Różyczki miałam (żółte przez 9 lat) po tych mrozach bez śniegu zmarła i nie odbiła. Ta przy furtce żyje i w tym roku powinna zakwitnąć. Ale już dokupiłam następne w to miejsce.
A gdzie Twój wątek ogrodowy, galeria! Imię Twoje to Julia? Wnioskuję po nicku. W jakim rejonie Polski mieszkasz? Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Marzenko, ja bym je wsadziła w donice, tam szybciej zaczną żyć , a potem bez pośpiechu na miejsce stałe wysadzić.

A gdzie Twój wątek ogrodowy, galeria! Imię Twoje to Julia? Wnioskuję po nicku. W jakim rejonie Polski mieszkasz? Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Marzenko, ja bym je wsadziła w donice, tam szybciej zaczną żyć , a potem bez pośpiechu na miejsce stałe wysadzić.
- Mirabela
- 1000p
- manenka71
i Ty to wszystko bedziesz wynoasić na balkon i wnosić wieczorem ??
- Mirabela
- 1000p
Myślę, że już te krzewinki i pelargonie pozostaną na balkonie . Przed chwilą przestał padać deszcz i to dość spory i już świeci słonko.
- manenka71
u mnie padał grad potem słonce a pózniej deszcz teraz znowu słonce ide jeszcze pozgrabiac w jednym miejscu
- Mirabela
- 1000p
Przypominam Tobie, że dopiero co byłaś przeziębiona. Zrobi się ciepło , a Ty od nowa będziesz chora. Daruj sobie już dzisiejsze wychodzenie na dwór. Trzymaj się Marzenko.