Mój skromny ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój skromny ogródek

Post »

Przemek ... Mam , mam nawet 3 , ale 2 pierwszoroczne i jeszcze nie kwitły , a ostatnia chyba omarzła , tak jak większości z tego co słyszałem - kwitła tylko na dole , a Tobie ładnie kwitła ?
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Moja to jak co roku cała obsypana była żółtymi kwiatami ;:108 nawet te dwuletnie. I mi przymarzły tylko niewielkie końcówki, ponieważ moje rosną w zacisznym miejscu ;:108
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

A moje właśnie na otwartej przestrzeni. Oglądałem pogodę , zapowiadają śnieg z deszczem, później mróź a po świętach ciepło do 10 stopni na + ;:202
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Przestałam kupować czasopisma ogrodnicze, latam po forum i na razie niewiele więcej mi trzeba :D Tylko, że wcześniej czytałam przez kilka lat...Wolę teraz zaglądać do cudzych ogrodów i do szkółek, tam się dowiaduję o nowościach. Książki warto kupować i czytać ;:108 Natomiast czasopism nie mam gdzie już trzymać i M mnie ściga ;:202 Marudzi.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Krystian za to teraz masz coraz ładniej , jeszcze jesteś młody to zrobisz jak zechcesz
młoda głowa ma różne pomysły .A wyczytałam że masz kroton ,ja też mam on jest trudny ale nie
aż tak, po prostu nie lubi przeciągów, zimna i nie może mieć sucho bo właśnie wtedy gubi liście ;:108
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Krystianie... ;:65 ;:65 ;:65 znowu w Twoim ogrodzie....bo jestem pełna podziwu dla Twojego zaangażowania w prace ogrodowe, zamiłowania do roślin oraz efektów pracy...coraz piękniejszych. U mnie forsycje rosną bez żadnych problemów...część przycinam w kształcie kuli.../ciekawie wyglądają/wczesna wiosną wśród iglaków ...innym na obrzeżach ogrodu pozostawiam swobodę w rozrastaniu się w naturalny sposób. Jeśli upatrzysz cos w moim ogrodzie...to z chęcią podzielę się z Tobą...dlatego śmiało pisz... ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
x-c-9
---
Od: 9 paź 2011, o 15:08

Post »

Kriss, te ozdoby to pomarańcze, czy cytryny? :?:
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

skorpion811-51 ... Dokładnie , cały czas coś zmieniam :wink: Mój jak na razie się utrzymuje.

bwoj54 - Bogusiu ... Dziękuję ;:131 Ja je zostawiam rosnące swobodnie. Ok ;:333 :wink:

cccc1969 - Filip ... To pomarańcze :)

No już większość zrobione - 4 choinki już ubrane . Dziś zniosłem jeszcze 3 :;230 Niedawno wróciłem ze dworu bo zakładałem lampki :wink:
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Rewi - Ewo , cccc1969 - Filip , bwoj54 - Bogusiu , wiolamanka - Wiolu , skorpion811-51 - Stasiu , Darmokot DZIĘKUJĘ BARDZO za pamięć i życzenia. ;:168 ;:196
Jak tam u was po wielkim obżarstwie ? ;:173 Powoli chyba idzie wiosna , słoneczko świeci , temperatura rośnie. :;230 Dziś miałem bardzo fajny sen ponieważ śniły mi się piękne łubiny i ostróżki , już za nimi tęsknie. :wink: No jeszcze tylko dziś goście i będzie spokój. :;230 Muszę się rozejrzeć za jakąś fotką. ;:224
To ile jeszcze dni do wiosny ? ;:173
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Obżarstwo bokami mi wychodzi :shock:
Wiosną pachnie i u mnie, bo śnieg znikł i mrozu nie ma. Wiało dziś przez cały dzień, więc mam nadzieję, że jutro uda mi się pospacerować po ogrodzie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Witaj Krystianie!...nie ... nie było obżarstwa...wszystko w normie. trzeba jeszcze rezerwę zostawić na kolejne świąteczne dni. Pogoda sprzyja spacerom, pracom w ogrodzie......zatem mozna tez zredukować kalorie.... Dzisiaj u mnie ;:3 i +15st. . Rośliny szaleją...Pozdrawiam! ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Bogusiu ... No to u Ciebie wiosna na całego. :D

W dzisiejszym buszowaniu po wątkach zauważyłem słońce, wychodzące kwiaty... Więc i ja wybrałem się do ogródka w poszukiwaniu wiosny. Całą noc lało , śnieg stopniał prawie całkiem i miałem nadzieje , że coś upoluję. Niestety nic nie znalazłem , może to i dobrze dla naszych roślinek ;:173 U mnie zimno , ledwie kilka stopni na + , także w dalszym ciągu oczekuję z niecierpliwością wiosny. Ile to jeszcze dni do niej zostało ? :wink:
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Dobrze, że nic z ziemi na siłę nie wychodzi to, że teraz jest piękna pogoda nie znaczy, że za 2-3 dni nie może nieźle pomrozić :wink:
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Ja jak na razie wiosny nie szukam, bo może jeszcze przyjść mróz i wymrozić ;:202 Do wiosny jeszcze 73 dni :tan
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Racja,Przemek, u mnie w ciągu dnia za oknem wiosna i słoneczko,teraz na termometrze ( I piętro ) cztery stopnie na minusie ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”