Rośliny Karoliny cz.II
-
- 1000p
- Od: 26 sty 2012, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Rośliny Karoliny cz.II
Piękne liliowce, ale ten żółty powala 

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No chylę czoła przed tymi liliowcami. Gdyby ci się rozrosły zbyt duże to z chęcią bym weszła w ich posiadanie.
Pochwalę skrętnika zwisającego. mam takiego samego i ni w ząb na razie nie wygląda jak zwisający. Ale przy większych rzmiarach i większym rozkrzewieniu ładnie się przewiesza przez doniczkę.
Pochwalę skrętnika zwisającego. mam takiego samego i ni w ząb na razie nie wygląda jak zwisający. Ale przy większych rzmiarach i większym rozkrzewieniu ładnie się przewiesza przez doniczkę.
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
mmaryla pisze:A jak bys spytała,co zrobiłas dla swojego mężczyzny na kolacje,wtedy jest odpowiedz, "a co Bozia mu rączek nie dała". Ciezka z niej altyleria

a kwiatuszka kaktusa to i ja jestem ciekawa

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Karolina__
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
I Karolinko problem kaktusowy sam sie rozwiązał piekny kaktusik
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
No i kaktus nie pojedzie na wakacje, a może on nie chciał z Tobą jechać i tak szybko się mu zebrało na kwiatka 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale piękny

Ma wyczucie czasu ten kaktus, dobrze, że zdążył przed czwartkiem 

Fajne połączenie kolorków kwiatu ma ten kaktusikowanty kłujaczek:).

Lepsze jutro było wczoraj.
Moje kwiaty http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=56884" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię, sprzedam, za grosze... http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=68418" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje kwiaty http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=56884" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię, sprzedam, za grosze... http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=68418" onclick="window.open(this.href);return false;
- Karolina__
Tereniu, mam jeszcze kilka pacioreczników, które nie pokazały jeszcze swej buźki, wiem już, że nie są zgodne z odmianą ale na zwykłą indicę też nie wyglądają... To dopiero będzie radocha jak zakwitną
Krysiu witam Ciebie serdecznie w swoich skromnych progach
Przyszłaś zwabiona tygrysówką - dziś widziałam, że kolejna będzie pokazywać jutro kwiatuszka, jeszcze zdążę cyknąć i wstawić
Tym razem będzie biała, prawdopodobnie z akcentem lawendowym
Przynajmniej tak się zapowiada... Na innych (poza tą różową) pąków na razie nie widać, mam nadzieję, że poczekają na mnie do poniedziałku. Na tygrysówkę poluj wiosną, cebulki wykopuje się na zimę. Widziałam, że jest dość popularna, nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem jej. Przypołudniki jak widziałaś wsadziłam w takie "koryto" czy jak to nazwać... Wcześniej wysiałam do doniczki plastikowej balkonowej.
Kwitły przepięknie dopóki nie przyszły deszcze, czyli nacieszyłam się nimi przez jakiś tydzień czasu ale i tak było warto
Jeśli się zdecydujesz wysiewać to zmieszaj ziemię z piaskiem i nie powinno być problemu
Muszę dodać, że wysiałam do doniczki z torfem, nie bawiłam się w żadne piaski.
Z gazanią też na wiosnę spróbuję, nie powstrzymam się po prostu
Dziękuję za tak miłe słowa! Sama nie spodziewałam się, że te kanny urosną i że przypołudniki zakwitną... A z tym co na zewnętrznych parapetach, będę musiała się chyba rozstać
Sylwio, dziękuję, zakochałam się w liliowcach... Zakupiłam trochę nowych ale zostały dopiero niedawno zasadzone, jak kwitną, zobaczymy dopiero w przyszłym roku
Aniu
Dziękuję, że znalazłaś czas na odwiedziny
Przypomnij się proszę na jesień, na pewno znajdę choćby kawałeczek dla Ciebie.
Co do skrętnika "zwisającego" to stwierdziłam, że może chodzi o te zwisające kwiaty
Mniodkowa, widocznie dobra taktyka - widziałam jakie bukieciki od lubego dostajesz
Joluuuu, nalewki popiłaś, że Ci tak się w głowie kręci?
Dorotko, Kasiu - Kubasiu, Daguś widocznie z kaktusa to taki domator
Ma szczęście, że zakwitł, bo nie wiem, co bym mu zrobiła
Tak w ogóle to rozwinął się na kilka h i skulił z powrotem... pewnie mnie jutro znów czeka kwitnienie
No ale długo się nim nie nacieszę...
Patrycjo, szczerze mówiąc, to zdziwił mnie mocno ten kolor bo podobno ten gatunek kwitnie na żółto. A tu taka niespodzianka
Dagna witam Cię serdecznie w moim wątku
Dziękuję i czuj się jak u siebie 

Krysiu witam Ciebie serdecznie w swoich skromnych progach

Kwitły przepięknie dopóki nie przyszły deszcze, czyli nacieszyłam się nimi przez jakiś tydzień czasu ale i tak było warto

Z gazanią też na wiosnę spróbuję, nie powstrzymam się po prostu

Dziękuję za tak miłe słowa! Sama nie spodziewałam się, że te kanny urosną i że przypołudniki zakwitną... A z tym co na zewnętrznych parapetach, będę musiała się chyba rozstać

Sylwio, dziękuję, zakochałam się w liliowcach... Zakupiłam trochę nowych ale zostały dopiero niedawno zasadzone, jak kwitną, zobaczymy dopiero w przyszłym roku

Aniu

Co do skrętnika "zwisającego" to stwierdziłam, że może chodzi o te zwisające kwiaty

Mniodkowa, widocznie dobra taktyka - widziałam jakie bukieciki od lubego dostajesz

Joluuuu, nalewki popiłaś, że Ci tak się w głowie kręci?

Dorotko, Kasiu - Kubasiu, Daguś widocznie z kaktusa to taki domator

Patrycjo, szczerze mówiąc, to zdziwił mnie mocno ten kolor bo podobno ten gatunek kwitnie na żółto. A tu taka niespodzianka

Dagna witam Cię serdecznie w moim wątku

- Karolina__
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Nie musi być lawendowy
.Ja tam malinki też lubię
Albo poziomki w śmietance
A propo poziomek.Jest choć kilka,czy uschły na czerwono ,jak moje?

Albo poziomki w śmietance

A propo poziomek.Jest choć kilka,czy uschły na czerwono ,jak moje?