Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Sylwiaa
100p
100p
Od: 10 wrz 2011, o 19:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

Pooglądałam Twoje kwiatki i:
a) są prześliczne,
b) jestem w szoku ile ich jest! Przy Twojej moja kolekcja kwiatków to jak mój status forumowicza: Nowonarodzony hehe:) Myślę jednak, że powolutku kolekcja mi się będzie powiększała.
Pozdrawiam
Pozdrawiam :)
---> Moi zieloni przyjaciele
---> Wystawy
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwuś dziękuję bardzo ;:196
Nic się nie martw jak ja zaczynałam to też miałam kilka roślinek ale będąc z nami bardzo szybko się zapełnią Twoje parapety, kąciki a nawet podłoga :;230 tutaj panuje taka fajna choroba - choroba chciejstw i ciągłego kupowania nowych kwiatuszków bo będąc na zakupach jak czegoś nie kupisz to masz wrażenie że o czymś zapomniałaś :;230 no przynajmniej ja tak mam ;:224

A wieczorkiem pokażę coś :lol:

Pozdrawiam i dużo ;:3 życzę
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Oj tak, agarow, masz rację, ja dwa miesiące temu miałam tylko balkonowe i jeden jedyny bluszcz, bo dwie paprotki z nim wsadzone padły. W ciągu tych dwóch miesięcy kupiłam tyle roślinek, ze już nie zliczę :;230
O kwietnikach, keramzycie, ziemi, nawozach, doniczkach i osłonkach oraz bambusowych podpórkach już nie wspomnę :lol:
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

agarow78 pisze: tutaj panuje taka fajna choroba - choroba chciejstw i ciągłego kupowania nowych kwiatuszków bo będąc na zakupach jak czegoś nie kupisz to masz wrażenie że o czymś zapomniałaś :;230
Aguś trafiłaś w samo sedno. ;:108 Ja dzisiaj znowu przytargałam nowe zielone, a pojechaliśmy z M do Legnicy jedynie po buty
dla niego, których i tak zresztą nie kupiliśmy. :;230

Czekam niecierpliwie do wieczorka na to "coś". ;:65
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

Och znów coś nowego to ;:65 poczekam sobie na te zdjęcia.
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

:wit

Kochane oj strasznie Was przepraszam bo pewnie zawiodłam Was. Chciałam coś pokazać ze starych kwiatuszków a Wy pomyślałyście że to jakaś nowość - wybaczcie mi :(

No ale stało się jak się stało - pokażę (chociaż nie nowość) to co obiecałam bo oczywiście to ogromnie mnie ucieszyło :tan

Obrazek

Obrazek

i moja zroślicha tak ją podlewałam i podlewałam i nie zdawałam sobie sprawy że ona tak urosła

Obrazek

i marmurek pocieszy ...

Obrazek

Obrazek

wczoraj rozkwitł się jeszcze jakiś zapodziany pączuś hibcia

Obrazek

Obrazek

i jeszcze następny będzie miał kwiatuszka

Obrazek

no i mój bananowiec - co rusz wypuszcza nowe listeczki a na dole ... ma trzy małe bananki :heja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i to by było na tyle

Dziękuję Wam za odwiedzinki i pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Dawno nie widziałam nigdzie marmurka,sliczny jest :D
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Jeśli Tobie sprawia radość to nam tez i nie ważne czy stare czy nowe najważniejsze jest to ,że kwitnie rozwija się i nas cieszy . ;:63 ;:63
Hibuś rewelacja , buziaczki dla niego ;:138 ;:138
Gratuluje pączków u storczyka ;:136

Nie każdy może poleżeć pod bananowcem a ty już tak :heja :heja
Sylwiaa
100p
100p
Od: 10 wrz 2011, o 19:10

Post »

Oj miałaś rację Aga :) Mnie ta 'choroba' też dopadła. Pojawiła się u mnie Dracena marginata i niedługo pojawią się fiołki ;p hehe Gratuluję pączusiów u storczyka. Ja z niecierpliwością czekam na mojego, który jest co prawda po przejściach ale wierzę w niego :)
Pozdrawiam :)
---> Moi zieloni przyjaciele
---> Wystawy
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Aguś cudne piękności.To nic,że stare,ale ciągle inne.W sensie,że przybywa listków,pączusiów,kwiatów itp.Tak więc niby stare,a ciągle coś zachwyca.Tak jak u Twoich pięknych kwiatów.Gratulacje ,bo świadczy to o tym,że im u Ciebie jest wspaniale. ;:63 ;:196
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Kochane jak ;:167 bije mi z radości że te kwiatuszki u mnie chcą żyć i rosnąć :tan

Agusia masz rację u nich ciągle się coś dzieje :heja

Sylwiaa - nie powiem "a nie mówiłam :?: " :;230 - ale to fajne tak mieć sporo roślinek koło siebie :wink:

Jatra - tak sprawia mi to ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej cieszy też i oko jak widzę że pojawia się nowy listeczek, kwiatuszek, pączek itd. Z wszystkich kwiatuchów jestem zadowolona a jeśli chodzi o bananowca to nie zmieszczę się jeszcze tam ale jak tak by wszystkie urosły to kto wie ... wakacje pod bananami byłyby superowe :;230 No i oczywiście hibusiowi buziaki przekazałam i storczykowi też pogratulowałam

zeberka4 - dziękuje i marmurek też ;:196

Wkurzona jestem tylko na faceta który sprzedał mi ziemie do kwiatów i jak w domu zobaczyłam jaka ona jest to się :evil:
Ziemia jest taka że muszę kwiaty przesadzić bo boję się że mi korzenie ugniją - posadziłam tylko 4 kwiaty ale wśród nich mam tak hojki dwie od Agusi - ale będę mogła to zrobić pewno dopiero w w sobotę - mam tylko nadzieję że do tego czasu nie ucierpią biedaczki

elcia1974 - mówiłam :?: :;230 źle byś się czuła gdybyś nie kupiła kwiatuszka - ja przynajmniej tak bym się czuła :)
Pozdrawiam i Zapraszam
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Ale u ciebie pięknie...czekamy aż pączusie się rozwiną...a zroślichę najwyżej przytnij jak za bardzo ci się rozrosła:) ja moją non stop przycinam
Domimika
500p
500p
Od: 20 kwie 2011, o 16:37

Post »

Marmurek śliczny, hibiskus także. Zroślicha jaka dorodna! Gratuluje bananowca i małych bananków ;:138
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

Piekny hibiskus. Niezła sztuka z tego babanowca, może doczekasz się owoców... :wink:
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Gratuluję nowych zielonych domowników, wszystkie piękniuchne, nawet te kradzione. :;230
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”