Kwiatostan Agi
-
- 100p
- Od: 10 wrz 2011, o 19:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatostan Agi
Pooglądałam Twoje kwiatki i:
a) są prześliczne,
b) jestem w szoku ile ich jest! Przy Twojej moja kolekcja kwiatków to jak mój status forumowicza: Nowonarodzony hehe:) Myślę jednak, że powolutku kolekcja mi się będzie powiększała.
Pozdrawiam
a) są prześliczne,
b) jestem w szoku ile ich jest! Przy Twojej moja kolekcja kwiatków to jak mój status forumowicza: Nowonarodzony hehe:) Myślę jednak, że powolutku kolekcja mi się będzie powiększała.
Pozdrawiam
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwuś dziękuję bardzo
Nic się nie martw jak ja zaczynałam to też miałam kilka roślinek ale będąc z nami bardzo szybko się zapełnią Twoje parapety, kąciki a nawet podłoga
tutaj panuje taka fajna choroba - choroba chciejstw i ciągłego kupowania nowych kwiatuszków bo będąc na zakupach jak czegoś nie kupisz to masz wrażenie że o czymś zapomniałaś
no przynajmniej ja tak mam
A wieczorkiem pokażę coś
Pozdrawiam i dużo
życzę

Nic się nie martw jak ja zaczynałam to też miałam kilka roślinek ale będąc z nami bardzo szybko się zapełnią Twoje parapety, kąciki a nawet podłoga

A wieczorkiem pokażę coś

Pozdrawiam i dużo

Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
- rapunzel
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Oj tak, agarow, masz rację, ja dwa miesiące temu miałam tylko balkonowe i jeden jedyny bluszcz, bo dwie paprotki z nim wsadzone padły. W ciągu tych dwóch miesięcy kupiłam tyle roślinek, ze już nie zliczę
O kwietnikach, keramzycie, ziemi, nawozach, doniczkach i osłonkach oraz bambusowych podpórkach już nie wspomnę

O kwietnikach, keramzycie, ziemi, nawozach, doniczkach i osłonkach oraz bambusowych podpórkach już nie wspomnę

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aguś trafiłaś w samo sedno.agarow78 pisze: tutaj panuje taka fajna choroba - choroba chciejstw i ciągłego kupowania nowych kwiatuszków bo będąc na zakupach jak czegoś nie kupisz to masz wrażenie że o czymś zapomniałaś![]()

dla niego, których i tak zresztą nie kupiliśmy.

Czekam niecierpliwie do wieczorka na to "coś".

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Och znów coś nowego to
poczekam sobie na te zdjęcia.

- agarow78
- 500p

Kochane oj strasznie Was przepraszam bo pewnie zawiodłam Was. Chciałam coś pokazać ze starych kwiatuszków a Wy pomyślałyście że to jakaś nowość - wybaczcie mi

No ale stało się jak się stało - pokażę (chociaż nie nowość) to co obiecałam bo oczywiście to ogromnie mnie ucieszyło

i moja zroślicha tak ją podlewałam i podlewałam i nie zdawałam sobie sprawy że ona tak urosła

i marmurek pocieszy ...

wczoraj rozkwitł się jeszcze jakiś zapodziany pączuś hibcia

i jeszcze następny będzie miał kwiatuszka

no i mój bananowiec - co rusz wypuszcza nowe listeczki a na dole ... ma trzy małe bananki

no i to by było na tyle
Dziękuję Wam za odwiedzinki i pozdrawiam

Pozdrawiam i Zapraszam
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Dawno nie widziałam nigdzie marmurka,sliczny jest 

- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Jeśli Tobie sprawia radość to nam tez i nie ważne czy stare czy nowe najważniejsze jest to ,że kwitnie rozwija się i nas cieszy .
Hibuś rewelacja , buziaczki dla niego
Gratuluje pączków u storczyka
Nie każdy może poleżeć pod bananowcem a ty już tak

Hibuś rewelacja , buziaczki dla niego

Gratuluje pączków u storczyka

Nie każdy może poleżeć pod bananowcem a ty już tak

-
- 100p
- Od: 10 wrz 2011, o 19:10
Oj miałaś rację Aga
Mnie ta 'choroba' też dopadła. Pojawiła się u mnie Dracena marginata i niedługo pojawią się fiołki ;p hehe Gratuluję pączusiów u storczyka. Ja z niecierpliwością czekam na mojego, który jest co prawda po przejściach ale wierzę w niego 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 sie 2011, o 12:46
Aguś cudne piękności.To nic,że stare,ale ciągle inne.W sensie,że przybywa listków,pączusiów,kwiatów itp.Tak więc niby stare,a ciągle coś zachwyca.Tak jak u Twoich pięknych kwiatów.Gratulacje ,bo świadczy to o tym,że im u Ciebie jest wspaniale.

- agarow78
- 500p
Kochane jak
bije mi z radości że te kwiatuszki u mnie chcą żyć i rosnąć
Agusia masz rację u nich ciągle się coś dzieje
Sylwiaa - nie powiem "a nie mówiłam
"
- ale to fajne tak mieć sporo roślinek koło siebie
Jatra - tak sprawia mi to ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej cieszy też i oko jak widzę że pojawia się nowy listeczek, kwiatuszek, pączek itd. Z wszystkich kwiatuchów jestem zadowolona a jeśli chodzi o bananowca to nie zmieszczę się jeszcze tam ale jak tak by wszystkie urosły to kto wie ... wakacje pod bananami byłyby superowe
No i oczywiście hibusiowi buziaki przekazałam i storczykowi też pogratulowałam
zeberka4 - dziękuje i marmurek też
Wkurzona jestem tylko na faceta który sprzedał mi ziemie do kwiatów i jak w domu zobaczyłam jaka ona jest to się
Ziemia jest taka że muszę kwiaty przesadzić bo boję się że mi korzenie ugniją - posadziłam tylko 4 kwiaty ale wśród nich mam tak hojki dwie od Agusi - ale będę mogła to zrobić pewno dopiero w w sobotę - mam tylko nadzieję że do tego czasu nie ucierpią biedaczki
elcia1974 - mówiłam
źle byś się czuła gdybyś nie kupiła kwiatuszka - ja przynajmniej tak bym się czuła 

Agusia masz rację u nich ciągle się coś dzieje

Sylwiaa - nie powiem "a nie mówiłam

Jatra - tak sprawia mi to ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej cieszy też i oko jak widzę że pojawia się nowy listeczek, kwiatuszek, pączek itd. Z wszystkich kwiatuchów jestem zadowolona a jeśli chodzi o bananowca to nie zmieszczę się jeszcze tam ale jak tak by wszystkie urosły to kto wie ... wakacje pod bananami byłyby superowe

zeberka4 - dziękuje i marmurek też

Wkurzona jestem tylko na faceta który sprzedał mi ziemie do kwiatów i jak w domu zobaczyłam jaka ona jest to się

Ziemia jest taka że muszę kwiaty przesadzić bo boję się że mi korzenie ugniją - posadziłam tylko 4 kwiaty ale wśród nich mam tak hojki dwie od Agusi - ale będę mogła to zrobić pewno dopiero w w sobotę - mam tylko nadzieję że do tego czasu nie ucierpią biedaczki
elcia1974 - mówiłam

Pozdrawiam i Zapraszam
Ale u ciebie pięknie...czekamy aż pączusie się rozwiną...a zroślichę najwyżej przytnij jak za bardzo ci się rozrosła:) ja moją non stop przycinam
Marmurek śliczny, hibiskus także. Zroślicha jaka dorodna! Gratuluje bananowca i małych bananków 

- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Piekny hibiskus. Niezła sztuka z tego babanowca, może doczekasz się owoców... 

- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Gratuluję nowych zielonych domowników, wszystkie piękniuchne, nawet te kradzione.