Majeczko witaj.
Floksy wcześnie zaczynają u Ciebie kwitnąć, moje w całkowitym uśpieniu.
Zobaczyłam rarytas, floksa z takimi variegatowanymi liśćmi jeszcze nie widziałam.
Pozdrawiam serdecznie .
Moje floksy też jeszcze śpią.
Maju, Twój mały świat już bardzo się zagęścił.
Coraz więcej cudnych roslin.
Pamiętasz jak było na początku pobytu na forum?
Mój ogród też się bardzo zmienił dzięki forumkom
Tajeczko rarytasik to 'Elizabeth' od forumowicza Marcina - miko4 ma sporo takich rarytasów bardzo go polecam jako sprzedawce na prawdę warto u niego nabyć roślinki
Gosiu masz rację Mój mały świat bardzo się zmienił dzięki wspaniałym forumowiczom wiele roślin dostałam,wymieniłam i zakupiłam a pomyśleć że jeszcze trzy lata temu miałam tylko trawę a teraz co nie którzy patrzą na mnie dziwnie
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Majeczko różyczkę mam ok dwóch tygodni zakupiłam ją od Ewuni - Gloriadei piękne krzaczki w doniczkach i jak widzisz z kwiatami i pąkami Wszystkie róże które zakupiłam u niej na wiosnę pięknie się rozrosły i kwitną
To jest Pirouette
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Gosiu chyba masz rację sąsiadka jak mnie zobaczy w ogrodzie to zaraz przybiega co tam sadzę a ostatnio na jarzmiankę myślała że to koniczyna bidulka nie wie jak koniczyna wygląda
Zapraszam