Aluniu , Elu , Patryku , Trzynastko , Iwono , Saro , Moniko , Ago , Nino , Mojsze troszke daleko , Arletko , Julitko , Marto , chodzi o vande, Kaja dziekuje za buziaka.
Dzisiaj kupilam 2 begonie na przecenie jak zawsze w kauflandzie po 1zl, jutro postaram sie zrobic zdjecia.
Przepraszam za brak Polskich liter ale cos mi nie wchodza.
Renatko dziękuję , Kaja dziękuje za pieszczoty i przesyła buziaka
Dziś troszkę zdjęć, pączkihibiskusa, begonie z przeceny w kauflandzie po 1 zł, tulipany kwitną już 2 tygodnie, żywe kamienie, rebutie, kilka dni temu urwałam 2 gałązki forsycji i storczyki
Asiu jak u Ciebie kolorowo Mam podobne odczucia jak Ingga Zaraz pobiegnę do ogrodu po kilka gałązek forsycji, a jutro muszę koniecznie rozejrzeć się za czymś kwitnącym
Asiu jak pięknie i kolorowo u Ciebie a najbardziej urzekły mnie gałązki forsycji przypomniało mi się dzieciństwo, jak rwałam ich kwiatuszki i służyły za kapelusiki dla miniaturowych laleczek
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Przepraszam , że tak razem ale nie mam zbyt dużo czasu. Patryku dziękuję za życzenia z okazji dnia kobiet, gdzie nie zajrzę , to Twoje życzenia, super.
I moje róże od mężusia
kwitnienie hibiskusa
i moje kwitnienia storczyków, sama je wyhodowałam