Witam wszystkich serdecznie.Upał taki ,że róże zamierają-usychają.Mam gotowe suszki
Wczoraj zakwitły wreszcie pachnące lilie.KupiłamDimensjon,Dolcetto,Gizmo,Triumphator,Penthauz.
Zapach wieczorem zniewalający.
Kogro to znaczy,że i grzyby i borowki uzbieraliście z M.Już czuję ten zapach zupy.

do Ciebie ale poprzedni i ten tydzień mam napięty-goście,goście,goście(tata ma 89 lat) a ja gotuję i piekę.W ten upał to już mi to bokiem wychodzi.
Małgosiu liliowce jak widzisz przepiękne.Żólty jak na razie tylko 1 ale jaki okazały.Kilka nie zakwitło a jeszcze paę w pączusiach takich malutkich.Jeśli rozpoznałaś swoje to napisz mi które,bo karteczki rozmazały się.
Alionuszko jak to dobrze,że mieszkam za furtką i wszystko co Ci się nie mieści przelatuje do mnie.
Liliowce czy lilie przygarnę z miłą chęcią.Zawsze jest gdzie je wsadzić.
Margo na 1 zdjęciu jak zrobisz wygibusa

(nie odwróciłam zdjęcia) to tam widać w jakim otoczeniu rośnie.I tak wszystkie mają albo róże,albo hortusie,albo iglaki za tło.Następnym razem pokażę takie ujęcia.
Krysiu-Goryczko serdecznie witam Cię i tak się cieszę ,że znalazłaś sily na spacery po naszych ogrodach .Dzięki za pochwały.