Zakup pierwsza klasa Warto było Mój też ma takie marmurkowe liście... śliczne są prawda?
Czy mogłabyś strzelić fotkę rozetek ? No i gdzie Ty widziałaś , że on ma brzydkie brązowe korzenie ?
Arletko, super okaz Ci się trafił , fajnie ze jeszcze był i mogłaś go kupić, one są bardzo chętne do kwitnienia, Halinka ma takiego i bez problemu jej kwitnie, ja jak spotkam takiego to też sobie kupię
Iwonko dziękuję Asiu dzięki mam nadzieję, że dam radę doprowadzić go do ponownego kwitnienia Edytko Moniś dzięki, a ze zdjęciem rozetek to będzie mały problem bo nie mam takiego dobrego aparatu i są troszkę pokrzywione przez folię w jakiej były ściśnięte Asiu będę się starała jak tylko będę umiała Renatko chyba z 8 sztuk na Trzech Stawach w Katowicach w LM
Arletko widzę że jednak się skusiłaś i już sabotek jest u ciebie ,śliczny mimo to że kwiatuszek z lekkim uszczerbkiem na swej urodzie ale te listki dodają mu tą lekko utraconą urodę
Arlta...widzę, że i Ty Uwielbiasz sabotki. Pierwszy egzemplarz, jaki trafił do Ciebie...cudny i te marmurkowe liście, piękne
A może Przykryłabyś pojemnik pokrywką..wtedy tak szybko temperatura w nim, by się nie obniżała... ;)
Aniu dziękuję jak tylko będzie się czym chwalić to nieomieszkam to zrobić
Kasiu dzięki listeczki naprawdę ma ładne i sam też mi się podoba szkoda tylko, że czymś go poparzyli bo to tak mi wygląda
Justynko od sabotka, a pojemnik jest przykryty tylko do zdjęcia go zdjęłam a po bokach ma otworki na świeże powietrze
Kochani obecnie mam gości i nie bardzo mam czas na forum, więc wybaczcie mi małą nieobecność
A na moim dendrobium mam małe coś u kogoś już widziałam podobne coś i okazało się to keiki może i u mnie ale tym pochwalę się w niedzielę lub poniedziałek jak goście wyjadą
Arletko sabotek ślicznusi i bardzo podobny do paphiopedilum maudiae green.
Cudownie, że ma rozetki bo to oznacza, że można spodziewać się kolejnych kwitnień czego bardzo Ci życzę. Sabotki są cudowne i dobrze, że sobie już pierwszego sprawiłaś
Gratuluję "cosia" na dendrobium i już nie mogę się doczekać kiedy goście wyjadą