Podwyższonej rabaty na środku ogródka już nie mam - zlikwidowałam jak pojawiła się szklarenk . Passiflora caerulea -taką zimowałam- przez zimę straciła wszystkie liście.Ponieważ dostawiałam jeszcze jeden kompostownik to przesadziłam na wiosnę do doniczki.Przeżyła ale niestety nie kwitła .Chociaż w tym roku miałam zły rok na ładne kwitnienia.Pogoda była do bani.Cebulowe wszystkie zostawiam w ziemi -z powodu braku czasu i miejsca na przechowywanie.
Jolu Tobie również dziękuje za odwiedziny w ogrodzie jak i również w storczykarni.Marzsy mi się jeszcze więcej roślin ale brak własnego ogrodu troszkę mnie powstrzymuje od kupowania , bo jak to potem wziąć przy przeprowaddze?
Babciu Jadziu świetnie że się na mnie nie gniewasz że Ciebie tak nazywam.Podziwiam starsze osoby które cieszą się życiem i nie narzekają jak to im jest źle

Małgosiu Ciebie również witam w moich skromnych progach.
Pokazało się dzisiaj u mnie słoneczko i przyleciała do mnie w odwiedziny osa a może pszczółka? . Mam zdjęcie ale wstawię jak będę miała chwilkę bo teraz już czas lecieć do pracy.