Hibiskusy cudne mają kwiatuszki

O i klonik kwitnie

Skrzydłuś pewnie tak się przebarwił, bo to przykwiatek, ten listeczek, ale rzeczywiście podobny do difcidaka pisze:Witaj Kasiu![]()
![]()
Liść u skrzydłokwiata wygląda zupełnie jak u dieffenbachi,bardzo interesujący przypadek![]()
A hibiskusy piękne jak zawsze kiedy je pokazujesz
DziękujęHaim pisze:Kasiu, fajnie przebarwiony liść u Skrzydłokwiata![]()
Może nie mógł się zdecydować, co wypuścić, kwiatka, czy liścia i takie połączenie wyszło![]()
Klonik równie piękny kwiatuszek ma jak Hibcie
To fajna choroba ale miejsca wymaga sporoBaryczka pisze:Kasiu, cudne masz hibiskusy, piękne, kolorowe i rzadko spotykane. Bardzo mi się podobają. Oj, chyba szykuje mi się kolejna roślinna choroba...
Skrzydłokwiat też godny zauważenia, ciekawy liść wypuścił
Aniu kochana to ten klonik od CiebieAndziax007 pisze:Kasiu ale widoczki
Hibiskusy cudne mają kwiatuszki![]()
O i klonik kwitnieA mój wielkolud ani myśli o kwitnieniu
Miałby identyczne kwiatuszki ale jak nie chce kwitnąć to już niech da sobie spokój...dla mnie ważne jest to że chociaż rośnie
Kasiu to tym bardziej się cieszę że Ci kwitniekatrina26 pisze:Aniu kochana to ten klonik od Ciebie
Nic się nie dziejekatrina26 pisze:Dziękuję przemiłym gościom za wizytę i pochwały. Dziś nowe pyszczki, wiem że zanudzam ;) ale u mnie nic ciekawego się na razie nie dzieje
Życzę aby pięknie zakwitł. Hibiskusy to obok sucholubków moje ukochane roślinkiFiolimena pisze:Cudne hibiskusy Kasiu
. Aż zaniemówiłam z wrażenia
. I moje
też obejrzało i się zachwycało. Sucholubów nie lubi oglądać, bo go raczej nudzą ale hibiskusy to wszystkie chciał zobaczyć
![]()
. Nasz jeszcze nie zakwitł w tym roku. Trzymamy go na tarasie nawet zimą a nie w domu i porządnie go pociachaliśmy (pociachało go moje
a ja zamknęłam oczy
) ale ładnie już odbił. Mam nadzieję, że mi zakwitnie choć w połowie tak fajnie jak te Twoje