Before (4 grudnia 2009)

After (29 marca 2010)

Zoom

Podejrzewam raczej, że za dwa dni będzie promocja 50% taniej czy coś w tym rodzaju. W związku z tym trzeba ustawić cenę wyjściową. W OBI to jest nagminne, że o TESCO już nie wspomnę.Artur89 pisze:ABSURDY z PraktikeraEchinocactus grusonii średnicy 8-10cm po 6 dych !!!
![]()
Ale tydzień temu była ta sama cena, a pewnie dostawe mieli wcześniej - na razie (o dziwo) zniknęły 2 sztuki. Pewnie ktoś miał sporo zbędnej kasy w portfeluraistand pisze:Podejrzewam raczej, że za dwa dni będzie promocja 50% taniej czy coś w tym rodzaju. W związku z tym trzeba ustawić cenę wyjściową. W OBI to jest nagminne, że o TESCO już nie wspomnę.Artur89 pisze:ABSURDY z PraktikeraEchinocactus grusonii średnicy 8-10cm po 6 dych !!!
![]()
Musze trochę dopracować tą technikę, jakieś jednolite tło itd. - od teraz bedę mieć większość takich fotek - będą sie różnić od innychSpy pisze:O kurtka! Zabiłeś mnie.![]()
Fotki na czarnym dobre. Wszak ten kolor nigdy z mody nie wychodzi ;) . Swojego Feraka też tak ofociłem u siebie. Lepiej widać ciernie.
Da się dopicować. Ja na przykład robię całe studio (białe kartki odbijające światło), aby dobrze oświetlić roślinę. U Ciebie niektóre fragmenty są zupełnie ciemne. Pokombinuj.Musze trochę dopracować tą technikę, jakieś jednolite tło itd. - od teraz bedę mieć większość takich fotek - będą sie różnić od innych![]()
ZONG!