ojoj pisałam a tu tyle osób mnie w tym czasie odwiedziło jeszcze

fajnie
więc odpowiadam dalej
Magda, ja siałam jeżówki z zeszłym roku i faktycznie pięknie kwitły... dałam też siostrze ale zakwitła jej tylko jedna

jakoś specjalnie ich nie traktuje... wiosną wszystko podsypuję nawozem... u mnie wszytie roślinki mam wrażenie dobrze sobie radzą... może i ziemia jest jakaś lepsza...ale ie wydaje mi się... bo prostu odwdzięczają się za troskę
A hamak oczywiście, że wypróbowałam

bardzo wygodny, duży... niby jakiś brazylijski z nową techniką leżenia

ale faktycznie leży się wygodnie na nim ale na skos... choć faktycznie muszę przyznać że wiele okazji do poleżenia nie miałam... a i pogoda nie dopisuje bo co chwila coś tam pada i muszę go chować...
Co do morza to ie wątpię, że w takich małych miasteczkach, wsiach jest przyjemniej... niestety póki co podróżuje pociągami i to też jest problem... nie wszędzie dojeżdżają... na razie jestem młoda więc w tłumie mogę pochodzić...
Grażynko, a tak z ciekawości jaka jest cena takich dyń ozdobnych? bo też nasadziłam bo chciałam mieć do dekoracji ale jakieś finezyjne nie powyrastały... takie jakieś zwykłe
A pracę idą po woli...chęci dużo ale z siłami tak średnio, co mogę to robię

muszę jeszcze teren roundapem opryskać, przekopać, czekać na Idę by zabrała tunel

a potem czysty teren i do wiosny i roboty
Uśmiecham się uśmiecham... bo i tak jestem młodziutka a wszystko praktycznie mam... a najważniejsze, że mam plany i marzenia...i wydaje mi się że dobre plany i marzenia i na człowieka wyrosłam

może trochę tylko przekręconego ogrodniczo
Jadziu a jaką Ty znowu paczuszką chcesz mnie uraczyć

Jadziu cebulki piękne widziałam takie w jednym ogrodzie, robiły wrażenie... mogę przygarnąć jak masz za dużo, cebulki lubię... wsadzasz a potem piękności spod ziemi wychodzą
A mieczyki zaprawiałam chyba kaptanem... ale jakoś nic nie dało... średnio u mnie rosną... a Ty czym zaprawiasz?