Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Stasiu dowcip super ;:215
Ja też uwielbiam zapach lili :roll:

Oto co wczoraj widziałam w sklepie: :lol:
Obrazek

Czy to królewny,czy królewicze? :roll:

Aha i dowcip na dziś: :lol:

Siedzi mała dziewczynka na ławce w parku i nagle krzyczy: "KU*** MAC!!"
Obok przechodziła starsza pani i słysząc dziewczynkę podchodzi do niej i pyta dlaczego tak brzydko sie wyraża. Na to dziewczynka, żeby usiadła obok niej a ona jej powie co się stało. Gdy babcia usłyszała co dziewczynka miała dopowiedzenia sama głośno ryknęła: "KU*** MAC".
Obok przechodził starszy pan i słysząc karygodne zachowanie babci oburzył się wielce. Babcia poprosiła go aby usiadł obok niej i powiedziała mu coś cichutko. Na to dziadek zerwał się z ławki i wrzasnął: KU*** MAC.

Pytanie: Co powiedziała dziewczynka babci a babcia dziadkowi?

Odpowiedz: Ławka była świeżo malowana..
;:1
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Moja Droga Aniu.1 :wit
po prostu jesteś NIESAMOWITA.
Bardzo świetny kawał.
A te piękne żabusie, och, marzenia piękna rzecz.....
A która z nich królewna? Trza całować, to się przekonamy. Ty zaczynasz, bo masz bliżej.
Pozdrawiam bardzo serdecznie, pa stasia ;:97 ;:114 ;:97
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Stasiu, jak tam Twoje komary? Pozbyłaś się tych łobuzic? U nas dziś siąpi deszczyk i oby tak do końca dnia, bo powinnam nadrobić zaległości w prasowaniu :( . Na dobry humor, dobry dowcip :wink:

Matka miała trzy córki i za każdym razem na ślubie prosiła każdą z nich, żeby napisały do niej o ich życiu płciowym (po prostu wścibska była).
Pierwsza z córek napisała list na drugi dzień po ślubie. W liście było tylko jedno słowo: "Nescafe". Zdziwiona matka w końcu znalazła reklamę w gazecie: "Nescafe - satysfakcja do ostatniej kropli..." Była szczęśliwa, że córka tak wspaniale trafiła.
Druga z córek napisała list dopiero tydzień po ślubie. W liście było słowo: "Marlboro". Matka nauczona doświadczeniem poszukała reklamy w gazecie. Znalazła zdanie: "Marlboro - Extra Long, King Size" I znowu matka była szczęśliwa.
Trzeciej córce zabrało 4 tygodnie by napisać do domu. W liście było: "British Airways". Matka przeglądała gazety nie mogąc się doczekać poznania prawdziwej treści listu, aż w końcu znalazła. W reklamie było napisane: "British Airways - TRZY RAZY DZIENNIE, SIEDEM DNI W TYGODNIU, W OBIE STRONY".
Matka zemdlała.

:shock: :shock: :shock:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No jakby kto miał doła nie wiem jakiego to u Stasi poprawa humorku :lol:
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p

Post »

Stasiu, a gdzie Ty się dziś podziewasz? Czyżby komary wzięły (nie daj Boże) górę? Odezwij się proszę, bo wątek smutny bez Gospodyni.
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Stasiu gdzie się podziewasz?? Halo ;:100 ;:89 Pisałaś,że jak Cię długo nie będzie to znaczy,że komary.... ;:154
Zaczynam się o Ciebie martwić..
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p

Post »

uwaga, uwaga, trwają poszukiwania naszej kochanej Stasi, ktokolwiek wie o czymkolwiek, proszony jest o cokolwiek...
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja Droga gohna, czy Ty chcesz, abym dostała zawału serca, od tych żartów, brzuch mi chyba zmalał, bo tak sie trzęsie, jak czytam dowcipy, że pas wyszczuplajaco-wibrujacy(!) przy tym wysiada. Komary mnie jeszcze nie zżarły, bo smaruję się takimi kremami, płynami, itp że śmierdzę na odległość i mogę przebywać tylko na ogródku. Smarowidła działają ok. 45 min., potem trza powtarzać. Wczoraj byłam u Mamuski w Opolu, wróciłam ok. 21 i pierwsza rzecz jaka się stała jak wyszłam z auta to....... zgadnijcie co....... ukąsił mnie komar. M rechotał z radości jak
żaba (bufo-bufo). Całkowity brak szacunku dla Pani Żony, prawda? ;:105

Droga 111agnieszka, zapraszam częściej i śmiej się do łez. Spróbuję teraz zrobić pare fotek w ogródku (może komary jeszcze śpią, bo niezaładna dziś pogoda), to potem wrzucĘ je na Forum. W tym roku jakoś nie ma czym się pochwalić. Desz, upał. Deszcz, upał....... i tak ciągle w kółko, że roślinki tego nie wytrzymują, a mnie choć plecy bolą to efektów zbytnio nie widać. ;:26

Milutka Ania.1 , jeszcze żyję, jeszcze dycham. Ale co to za życie: rano komary, w południe komary, wieczorem komary. Dobrze że w nocy ich nie ma w domu, bo są siatki na oknach i płyn elektro-bro... Gdyby to się jeszcze dawały złapać, to bym choć zupkę dla M zrobiła i na mięsku zaoszczędziła, a tak tylko ból i zgrzytanie zębami. Oczywiście moimi. Ale bardzo dziękuję, że się o mnie martwisz. Ty i inne Dziewczęta też. Rozczuliłam się do łez. Gdyby to był papier, to rozmazałabym literki. Naprawdę. ;:98 ;:98

KOCHAM WAS DZIEWCZYNY I TO BARDZO !!! ;:79 ;:2 ;:79 ;:2 ;:79

Spotyka się dwóch dawnych kumpli:
- Słyszałem, że się ożeniłeś.
- Tak, dwa miesiące temu.
- No i jak to jest?
- Cudownie - odpowiada żonkoś. Nawet sobie nie wyobrażasz jak! Przychodzisz z roboty zmęczony, głodny, zły a tu mieszkanie wysprzątane, gorący obiad podany, na stole kwiaty. Zaczynasz jeść a obok piękna kobieta, wesoło ci szczebiocze i szczebiocze i szczebiocze... pier.....ięta idiotka! ;:7 ;:7 ;:7
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać. Nagle objawił mu się Bóg i zapytał:
- Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody. Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą.
- To Twoja siekiera? - zapytał
- Nie - odpowiedział drwal.
Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę pytając drwala, czy to jego.
- Ta również nie jest moja - odparł drwal.
Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę.
- A może ta?
- Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal.
Bóg był zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy. Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg izapytał:
- Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody.
Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez.
- To Twoja żona? - zapytał.
- Tak - odparł drwal.
Bóg się na poważnie zdenerwował:
- Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona!
Drwal odparł:
- Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym nie Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz i jeśli znowu powiedziałbym nie, poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym tak, a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem tak za pierwszym razem.

Jaki z tego morał? Jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i zaszczytnym celu!

OCZYWIŚCIE, SAMA PRAWDA, CZYSTA PRAWDA, jeszcze ktoś w to uwierzy!!! ;:88 :;230 :;230 :;230
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Stasiu, zmarnowałam pół dnia ale Twój wątek przeczytałam od deski do deski, no i pokochałam Ciebie od pierwszego wpisu, masz niesamowite poczucie humoru, oczy mi aż łzawią( nie wiem od czytania czy od śmiechu)

PS witamina B działa, ale trzeba ją zacząć łykać już w lutym i robić to systematycznie.

PS2
mnie wszelkie owady też kochają i jeszcze na dodatek mam alergię na nie, pomaga Rhinofenazol (krople do nosa)oczywiście już PO ukąszeniu
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Stasiu strasznie się cieszę,że już jesteś ;:79 i że się nie potrzebnie martwiłam :lol: :lol:
Może te komary wkońcu przestaną gryźć :evil: :evil: Ileż można :?: :?: :roll:
Stasiu a co u Twojego synusia słychać?Jak mu się pracuje?Odzywał się?

Zostawiam dwa dowcipy i czekam na fotki z ogródka.. :roll:

Lekarz otworzył właśnie nowy gabinet i czeka na swojego pierwszego pacjenta. Nagle słychać stukanie do drzwi, po chwili wchodzi jakiś facet. Pielęgniarka długo tłumaczy mu ze trzeba cierpliwie poczekać, bo pan doktor ma mnóstwo pacjentów. W końcu lekarz każe wprowadzić faceta, ale by zrobić na nim wrażenie, podnosi słuchawkę telefonu i zaczyna fantazjować: Naprawdę nie mogę pana przyjąć, jestem strasznie zapracowany. No...może za miesiąc...Dobrze, proszę jeszcze zadzwonić. Odkłada słuchawkę i udaje ze dopiero w tej chwili zauważył faceta, pyta:
- Co pana tu sprowadza?
Jestem z telekomunikacji. Przyszedłem podłączyć telefon

Przychodzi baba do doktora i pyta:
- Do której pan przyjmuje?
Lekarz pokazuje wewnętrzną kieszeń marynarki i mówi:
- Do tej.

Pozdrawiam Ania. ;:79
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatrice, bardzo się cieszę, że wpadłaś w mój wątek i Ci się on spodobał. Proszę następnym razem zostawić żarcik. Może być tycio-tyci.
ps. Skąd mogłam wiedzieć, że komary w nadchodzącym lecie będą chciały mnie zjeść, a mają co.... Dlatego tak bardzo późno zaczełam połykać witaminkę. Ale jak na razie nie zdaje ona (witaminka) egzaminu.
ps.II: co mam robić z tymi kropelkami na Rhino.... połykać, kropić oczy, czy smarować się, bo jak to ostatnie to będę musiała wykupić kropelki z 30 aptek.
Co ja biedna mam robić? Pomocy, plisssss....... ;:44

Droga Moja Ania.1, żyję, ale co to za życie? Pokąsana jak sito..... ale dziś nasmarowałam się jak do opalania, bardzo grubo i wzięłam się do roboty w ogrodzie. Wytrzymałam ok. 2 godz. , potem znowu smarowanko i tak do wieczora. Oto efekty mojej ciężkiej, katorżniczej pracy, (było już ciemnawo i może być słabo widać, jutro zrobię w słoneczku, jak tylko będzie):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Może na tym zakończę moje chwalenie się (na razie), aby Was, Moi Mili nie zanudzać.
Aniu, mój synuś pisze sms. Pracuje w piekarni. Może w pracy zjeść co chce i ile chce., ale wynosić nie wolno. 40 godz. tygodniowo. Jest zadowolony, tym bardziej, że nie ma gdzie wydać zarobionych ojro. Może coś uzbiera i wreście zakończy remont mieszkanka Dziadziunia. Ja mam taka cichą nadzieję. Możesz trzymać kciuki, bo mój Peterek bardzo łatwo wydaje i nie potrafi nic zaoszczędzić. Właśnie dziś posłaliśmy sobie pare sms, wszystko oki.
Odpoczęliście, to jeszcze parę fotek z dzisiejszego dnia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
to na razie, pa, pa, pa,
śpijcie dobrze - do jutra!!! ;:19 ;:41
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p

Post »

Stasiu, jak dobrze, że jesteś :lol: od razu mi lepiej, następnym razem napisz proszę, że wyjeżdżasz, bo się martwiłyśmy o Ciebie :lol:

i na dobranoc:

Szara komórka weszła do mózgu faceta.
- Hallo, hallo, jest tu ktoś!? - woła.
Odpowiada jej cisza.
- Hej, hej, jest tu ktoś!!!???
Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada:
- Tu jestem!!! - nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka.
- A dlaczego jesteś tu sama? - pyta pierwsza.
- Bo wszyscy są jak zwykle na dole - smutno mówi druga.

:wit :wit :wit
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Ale tu wesoło :D Kawał na dobranoc:

Pan nauczyciel pyta się dzieci w szkole, czy znają pojęcie słowa rarytas:
- No dzieci, co jest dla was rarytasem?
- Banany, pomarańcze - mówi Staś
- Bułka z masłem i szynką - dodaje Małgosia
- Tyłeczek 16-letniej dziewczyny - mówi Jaś
Nauczyciel wyrzuca z sali Jasia i każe mu przyjść następnego dnia z ojcem. Nazajutrz Jasio przychodzi do szkoły i siada w ostatniej ławce:
- Dlaczego nie przyszedłeś z ojcem i dlaczego siedzisz w ostatniej ławce? - pyta się nauczyciel
- Bo tata mi powiedział, że jeśli dla pana tyłeczek 16-letniej dziewczyny nie jest rarytasem to pan jest pedał i mam się od pana trzymać z daleka!
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2009, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Stasiu, dobrze, że znowu jesteś. Tak cicho tu było, że aż zwątpiłam. A synusia to pilnuj, żeby na zacne cele wydawał pieniądze :) Ale ten Twoj ogród tak po zmroku tajemniczo wygląda. Aż się chce poszukać jakiegoś intymnego zakamarka :oops:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”