Lukrecjowy ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Lukrecjowy ogród

Post »

I znów leje, aż wszystko się wygina... ;:oj
Reniuś kartki zaczęłam robić na któreś święta Bożego Narodzenia, kryzys w kraju, wiele osób wyjechało i tęsknią za tym zapachem i domem, żeby nieco złagodzić te tęsknoty wysyłałam właśnie kartki z prawdziwymi piernikami i wszystkimi zapachami polskich świąt, no... może oprócz pieczonej ryby i barszczu :wink: A potem wiesz jak jest, tu dostaniesz kwiaty tam jakiś prezencik, ładnie zapakowane, aż szkoda było wyrzucać takie duperelki, no to dawaj, na kartkę z tym.
Ewciu (bino) mnie głupoty się trzymają zawsze i wszędzie :heja tyle z życia masz ile się naśmiejesz! Więc korzystaj Kochana!

Justysiu (Klaryso) :wit zauważyłam już jakiś czas temu, że się mijamy w niektórych wątkach, ale jakoś zawsze wpadam na FO i szybko, szybko... odpisać szybko, a oglądanie nowinek jakoś zawsze zostawało na koniec, a potem się okazywało, że trzeba już spać, bo późno. Przeleciałam tylko kilka stron Twojego wątku, ale ja tam muszę wrócić i pooglądać na spokojnie to wszystko! Widziałam u Ciebie duuużo i ładnych roślin, ale jak mówię, na spokojnie obejrzę i napiszę ;:173

A wracając do kartek, w każdą z nich staram się włożyć tyle serca ile tyle mam! Robiąc jakąś konkretną staram się dopasować do upodobań danej osoby, do charakteru lub hobby. Nie umiem tak robić taśmowo. Już taka chyba jestem, albo się angażuję na całego, albo wcale.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczorku! ;:3
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nela... codziennie po godzince ... i coś z niczego zrobimy :;230 Blog obejrzałam - karteczki bardzo ładne i pomysłowe no i jaka oszczędność i wykorzystanie materiału ;:180 Super - lubię ludzi kreatywnych mających swoje pasje, gotowych na zmiany i realizujących swoje plany. Dziwię się tym, którzy nie posiadają żadnych zainteresowań, nic nie potrafią zrobić, niczym nie są zainteresowani , a przy tym zawsze zmęczeni... ich życie chyba jest bardzo ubogie ;:oj

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Jolu, znów Ty u mnie, a ja u Ciebie! Oglądam właśnie te pajęczynki! ale o tym to już napiszę u Ciebie! Dzięki za miłe słowa, ale ja też przepraszam, na dupie nie usiedzę, muszę coś robić! Ja też nie znam słowa nuda! Czasu zawsze za mało żeby coś twórczego robić, ale "codziennie po godzince..." :heja Jolu, jesteś bardzo wyrozumiała z tym
jola1010 pisze:nie posiadają żadnych zainteresowań, nic nie potrafią zrobić, niczym nie są zainteresowani , a przy tym zawsze zmęczeni... ich życie chyba jest bardzo ubogie
Wiesz, Hanka Bielicka kiedyś powiedziała takie bardzo mądre zdanie: "Są ludzie do wszystkiego i do niczego" - dosłownie! ;:196
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Super pomysł z tymi swiecznikami ;:180 Mądra ,kreatywna i dokładna ...No to cała nasza Nelusia ;:215 Brawo ;:138 U mnie takich nie uświadczysz ,bo ja nie jestem taka zdolna ;:185
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Danusiu, co Ty mówisz! Twój ogród to arcydzieło! I Ty nie jesteś zdolna? Jak nie Ty to kto? ;:oj ;:oj ;:oj ;:168
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana gdzie Ty wypatrzyłaś to arcydzieło to jeden wielki zbieg przypadków :;230
Buziaki!!
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

... :;230 a to mnie Danusiu ubawiłaś... ja tam też jak Nela myślę , to dzieło ... ogród to nie jest "wielki zbieg przypadków" , bo w życiu takie rzeczy nie dzieją się przypadkiem ;:108 Ach zazdroszczę Wam , że się spotkacie ;:145
Lukrecja pisze:..."Są ludzie do wszystkiego i do niczego"...

ładnie to powiedziane...

Gorąco Was pozdrawiam Jola.
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joluś ;:168 dziękuję ;:180 Ale to Twój i Nelusi ogród są dla mnie wzorcowe :uszy
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Te świeczniki są genialne ;:138 Świetny pomysł i wykonanie, rewelacja :D
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

;:oj ;:oj ;:oj oj moje oczęta nakarmione....piękne te świeczniki.....moje klimaty uwielbiam rojniki...i tez mam pomysł na coś fajnego(wstawiłam u mnie inspiracje)....ja tak myśle ,że my sobie jakieś warsztaciki z pomysłów powinnyśmy zrobić.... :;230 pogaduchy,robótki,kwiatuchy...to by było coś.... zmykam do dalszych ogródków.....a poza tym ....to wpadam tu i patrze...."ja cię kręcę "....mam 4 strony do nadrobienia....ale speed....toście się rozpisali ;:168
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Witaj! Przeczytałam u Ewy o Twoim kotku znoszącym przyjaciół do domu. ;:63 Moja Kitka znosi tylko myszy i nornice, bo próbuje uczyć moją córkę polowania. :;230 , bo jeśli chodzi o jej synka, to już się poddała - Hrabiątko do innych celów stworzony :;230
Pooglądam sobie i poczytam :wit , a na teraz sobie zaznaczyłam, żeby Cię odnaleść!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Danusiu, zgadzam się Jolą
jola1010 pisze:to dzieło ... ogród to nie jest "wielki zbieg przypadków" , bo w życiu takie rzeczy nie dzieją się przypadkiem ;:108
do stworzenia tak dopracowanej przestrzeni z tyloma fantastycznie dobranymi elementami dekoracyjnymi potrzeba nie lada wyobraźni. Zdecydowanie jesteś zbyt skromna! A po przeczytaniu stwierdzenia, że Joli i mój ogród są wzorcowe, o mało nie spadłam ze śmiechu z krzesła! :;230 Co do Joli, to się zgadzam - jest wzorcowo, ale u mnie dopiero krystalizuje się plan, którego będę się trzymała podczas dalszego tworzenia. Początek już mam, ale do końca droga daleka! Najważniejsze, że mam dobre wzorce! I za to właśnie Wam dziewczyny DZIĘKUJĘ!

Alicjo dziękuję za uznanie ;:196 , a pomysł do wykorzystania z wszelkimi modyfikacjami Obrazek

Julka jestem jak najbardziej ZA! ;:162 co dwie głowy to nie jedna, taka wymiana wiedzy i doświadczeń - bezcenna! Lecę do Ciebie, ciekawa jestem co tam wymyśliłaś ciekawego!

Renzal witam Cię serdecznie! Nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt, nawet jeśli psocą i czasem popsują nam efekty w ogrodzie, To wszystko nic, w porównaniu z wdzięcznym spojrzeniem oczu okrągłych jak guziki, które mówią; "to nie ja". Kto nie posiada zwierzątek, nie wie o czym mówimy. A charaktery? mogą zadziwiać, prawda? Pozdrawiam i zapraszam ponownie!Obrazek
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Lukrecjo, pomysł na świeczniki owocowe świetny ;:333 Jeśli pozwolisz, to kiedyś wykorzystam u siebie ;:131
Jak ja lubię takie lampeczki, latarenki, świeczunie.... ;:170 Klimacik jest najważniejszy ;:108
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Kontakt:

Post »

Byłam na twoim blogu i :shock: :shock: :shock: po prostu cuda.Jak to zrobiłaś,dla mnie to czarna magia.Z ciebie to naprawdę artystyczna dusza.
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Kasiu ależ proszę bardzo, będzie mi niezmiernie miło jeśli ktoś wykorzysta taką formę zdobienia stołu :heja
Martuś to proste, podstawą jest zgięty na pół karton wizytówkowy, choć ja preferuję gdzie tylko się da falistą tekturę, a potem przyklejasz co się pod rękę nawinie Obrazek Nie wiem czy wytrzymam dzisiaj długo w ogródku, bo wieje i ziąb jak diabli, a potem muszę zrobić kartkę dla mamy koleżanki na 60 urodziny... pomysł już mam, jak zrobię, wkleję, ok? choć to niby nie ma związku z ogrodami, ale będą róże!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”