Nic dodać, nic ująć. Czysty perfekt.

Wiesiu, dziękuje za pochwały...abeille pisze:Piękna nowa rabata w pięknym ogrodzie Gabi. Taka wysztychowana jak panna młoda w dzień ślubu.
Nic dodać, nic ująć. Czysty perfekt.
bogusia177 pisze:Ale ładnie ,masz rabatkę zrobioną z gustem, właśnie mojego M nie mogę się doprosić ,żeby mi pociął konary na obwódki ----a ma nową piłę i chyba żeby ją oglądać a nie robić nią.
Gabryśko czy pod ten żwir -kamyki ,dałaś coś zabezpieczającego przed chwastami:P
Super --podoba mi się :P
Irena37 pisze:Gabi ogródek super piękny, rabatę pomysłowo zrobiłaś, robi wrażenie, całość jest śliczna, kolorowa a tulipany bombowe.
Madziu, też je lubię... są bardzo duże i niezawodne.mme33 pisze:Zachwyciły mnie białe tulipany-cudowne.Rabatka wyszła piękna
Grażynko, tak to już z nimi jest, ale mam nadzieję że się doczekasz na konstrukcję.gagawi pisze:Rabatka wyszła pięknie, a ile roślinek się jeszcze tam zmieści![]()
Hmm, ci nasi M to nie rychliwi, ale sprawiedliwi...mój mi obiecał posadowić konstrukcję do pnącej róży, no i czekam... i czekam...![]()
Szkoda, że nie mogę się załapać na delospermy od pszczółki Wiesi, byłabym dobrą sąsiadką hihihi.
Grażynko, dzięki...Twojemu też nic nie brakuje...kogra pisze:Można powiedzieć wzorcowy ogród.
Izo, ta prymulka jest rzeczywiście ładna.izabella1004 pisze:Grażynko rabata pięknie wygląda i ten pierwiosnek koło oczka śliczny.
Też żałuję że nie mam takich świetnych sąsiadek jak Ty i Gabi.gagawi pisze:Rabatka wyszła pięknie, a ile roślinek się jeszcze tam zmieści![]()
Hmm, ci nasi M to nie rychliwi, ale sprawiedliwi...mój mi obiecał posadowić konstrukcję do pnącej róży, no i czekam... i czekam...![]()
Szkoda, że nie mogę się załapać na delospermy od pszczółki Wiesi, byłabym dobrą sąsiadką hihihi.
Wiesiu, ja byłabym idealną sąsiadką...abeille pisze:Też żałuję że nie mam takich świetnych sąsiadek jak Ty i Gabi.gagawi pisze:Rabatka wyszła pięknie, a ile roślinek się jeszcze tam zmieści![]()
Madziu, to goryczka wiosenna bezłodygowa.Karolcia pisze:Gabi,jestem zauroczona Twoim morzem tulipanów![]()
Słońce,co to za piękne niebieskie stworzenie na 10 fotce?