Irlandzki Ogrod Ani.1
- izabelka34
- 100p
- Od: 15 lip 2009, o 16:54
Witam
Gosiejko jeszcze nie wiem czy bidulka
Dzisiaj idę do
Dawid ano mam pecha i co zrobić
Izabelko
.Dziękuję
Strasznie się cieszę,że jesteś na forum..
Wkońcu jakaś sąsiadka
Zaraz zajrzę do Twojego ogródeczka 
Zrobiłam dziś kilka fotek w ogródku..mam nadzieje,że mnie sąsiedzi nie widzieli
Jak kuśtykam po ogrodzie z aparatem

Pozdrawiam Ania.

Gosiejko jeszcze nie wiem czy bidulka

Dawid ano mam pecha i co zrobić

Izabelko

Zrobiłam dziś kilka fotek w ogródku..mam nadzieje,że mnie sąsiedzi nie widzieli

Pozdrawiam Ania.
- izabelka34
- 100p
Aniu ja dopiero mam zamiar zrobic sobie ogródek,jestem w trakcie przeprowadzki i tam mam kawalek miejsca zeby sobie cos posadzic ,tylko ze na razie w tym moim ogrodku jest pelno zielska,kamieni i glina,ale widzac jak Ty ze swojego zrobilas piekny ogrod, to mi tez sie uda,choc ja niemam tyle miejsca co Ty,ale zawsze cos,chocby maly kawlek ale cieszy.jestem poczatkujacym ogrodnikiem i zelonym hehe...tu gdzie mieszkam w tej chwili,mam do zabrania ze soba,róze,mieczyki i irysy,mam nadzieje ze mi nie padną gdy je wykopie i przesadze w nowe miejsce:)p.s Aniu to jest Twoj dom,czy go wynajmujesz?
pozdrawiam Iza
Witajcie
Jednak nóżka nie skręcona..tylko kostka w śródstopiu pęknięta
Od wczoraj wieczór jeździłam od lekarza do lekarza..już mam dość :x
W gips nie włożyli tylko kazali nie chodzić i tyle..za 4 tygodnie na kontrole
Iza nie ważne,że malutki..ważne że w ogóle jest.Pisałaś,że już coś zaczęłaś robić w ogródku..Rób zdjęcia aktualne i wstawiaj.Będzie póżniej można porównać zmiany
Ja też jestem zielona w temacie
Dom mamy wkońcu swój po czterech latach tułaczki po IE.
Felu ten krzaczek to magnolia
Ma mieć niebieskie kwiaty
Ona będzie miała gołe łodygi na dole ,więc hortensja może ją otulić
Tak mi się wydaje
Najwyżej będę przycinała hortusię..
A obok planuje jeszcze posadzić róże..kwiaty w kolorze fioletowym
Pozdrawiam Ania.

W gips nie włożyli tylko kazali nie chodzić i tyle..za 4 tygodnie na kontrole

Iza nie ważne,że malutki..ważne że w ogóle jest.Pisałaś,że już coś zaczęłaś robić w ogródku..Rób zdjęcia aktualne i wstawiaj.Będzie póżniej można porównać zmiany

Dom mamy wkońcu swój po czterech latach tułaczki po IE.

Felu ten krzaczek to magnolia

Pozdrawiam Ania.
Aniu kto przez 4 tygodnie będzie dbał o ogródek? Strasznie mi Ciebie szkoda, dbaj o nóżkę niech się szybko goi
Jest jeden plus Twojej kontuzji: będziesz częściej na forum!!
A tak właściwie co Ty robiłaś, że pękła Ci kostka w śródstopiu?

Jest jeden plus Twojej kontuzji: będziesz częściej na forum!!

A tak właściwie co Ty robiłaś, że pękła Ci kostka w śródstopiu?

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- izabelka34
- 100p
Aniu przykro mi z powodu twojej nogi,ale pewnie juz wiez jak tu leczą,naprawde to dziwne ze gipsu niezalozyli...zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)a co do ogródka to na razie męcze sie z zielskiem,mąz maluje dom a ja walcze z chwastami...a z tymi zdjeciami to nie wiem co bedzie:/my czekalismy 2lata na dom...pozdrawiam
pozdrawiam Iza
i to mi się podoba....4 lata 2 lata.....w Polsce większość - nigdy....
Iza a Ty w jakiej miejscowości mieszkasz?
Ania
kiepsko bo mogli chociażby usztywnić....no ale widać tak mają,mój syn z szefem w zeszłym roku mieli wypadek samochodowy, wjechał nocą jakiś podpity gówniarz ( stąd się dowiedziałam ze w IE można praiw po pijaku jeżdzić 0,8 promila można mieć
) jako że panowie jechali bez zapiętych pasów to szef prawie wyleciał przez szybę a mój syn walnął glową w sufit dość porządnie- karetka przyjechała...obmacali ich, popytali...i pojechali
syna zapytali tylko czy sam mieszka, jak usłyszeli że nie- powiedziano mu, będziesz zle sie czuł...to wtedy należy pojawić się w szpitalu...
uważaj na tę noge!!!
Iza a Ty w jakiej miejscowości mieszkasz?
Ania
kiepsko bo mogli chociażby usztywnić....no ale widać tak mają,mój syn z szefem w zeszłym roku mieli wypadek samochodowy, wjechał nocą jakiś podpity gówniarz ( stąd się dowiedziałam ze w IE można praiw po pijaku jeżdzić 0,8 promila można mieć

uważaj na tę noge!!!
- izabelka34
- 100p
Tess ja mieszkam 2,5 roku w Galway,piękne miasto;)a co do mieszkań w Polsce to az szok,moja koleżanka jest sama z dwójką małych dzieci(mąż od niej odszedł niedawno) i dostała 1pokojowe mieszkanie,kuchnia bez łazienki,a toaleta na dworze i mieszkanie do remontu!!
to jest Polska,zaraz mnie nerwy biorą jak o tym myśle...lepiej skupie sie na robieniu ogrodu,mam jeszcze dużo pracy....pozdrawiam i wszystkim życzę miłego dnia.p.s.Ania wracaj do zdrowia i oszczędzaj noge:)niedreptaj za duzo :P

pozdrawiam Iza
Witam
Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę
Gosiu na razie nie ma nic pilnego do roboty w ogródku
Jedynie koszenie trawy,to M zatrudnie
Sama nie wiem jak to zrobiłam
Zbiegałam szybko ze schodów i źle policzyłam dolne stopnie
Myślałam,że został jeden a były jeszcze trzy...no i buch na podłoge
Iza Galway to przepiękne miasto
Byłam tam dwa razy.Ja mieszkam po drugiej stronie wyspy
Nad morzem.Może byłaś kiedyś w County Wicklow?Super,że macie już swój domek
to znaczy,że zamierzacie tu zostać
Tak jak my...
Życzę Ci miłej pracy w ogródeczku :P
Tess masz racje w Polsce nie zaciekawie..
To straszne co piszesz o tym wypadku
Powinni chociaż ich zabrać na badania jakieś
Lepiej w Irlandii nie chorować...ja kiedyś czekałam na pogotowiu od 1 w nocy do 7 rano...aż mnie lekarz przyjmie..już sama wyzdrowiałam
Wczoraj mi przepisali recepte na tą noge
Pytałam w aptece,co to?Przeciwbólowe,walium i osłonowe na żołądek
Pozdrawiam Ania.

Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę

Gosiu na razie nie ma nic pilnego do roboty w ogródku

Sama nie wiem jak to zrobiłam

Iza Galway to przepiękne miasto

Tess masz racje w Polsce nie zaciekawie..

To straszne co piszesz o tym wypadku

Lepiej w Irlandii nie chorować...ja kiedyś czekałam na pogotowiu od 1 w nocy do 7 rano...aż mnie lekarz przyjmie..już sama wyzdrowiałam

Wczoraj mi przepisali recepte na tą noge

Pozdrawiam Ania.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- fela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, araukaria rzeczywiście tyle kosztuje . Ta ma grubemniezwykle twarde i ostre liście, więc jest nieco inna od tej którą zazwyczaj spotykamy.
Aniu, nie tylko w kwestii zupy mamy podobnie. Tak jak ty mam problem z palcem u stopy. Wczoraj byłam u ortopedy, który wyznaczył termin operacji na 7-mego września, aby usunąć jeden problem, pozostaje drugi z ktrórym jakoś trzeba będzie żyć, bo potem to tylko czeka mnie blokada stawu. W tym wszystkim jest jednak coś pozytywnego, bo będę miała specjalny but, który umożliwi chodzenie 3 dni po operacji. Jest też drugi pozytyw, operacja się odbędzie w przepięknym mieście Quimper. Teraz odbywa się tam festiwal kultury bretońskiej. Może pojedziemy tam w sobotę lub w niedzielę to zrobię fotki. Wszystko zależy od pogody, wczoraj było bardzo ładnie i zapowiadają piękny weekend.
Jak z Twoim palcem?
Aniu, nie tylko w kwestii zupy mamy podobnie. Tak jak ty mam problem z palcem u stopy. Wczoraj byłam u ortopedy, który wyznaczył termin operacji na 7-mego września, aby usunąć jeden problem, pozostaje drugi z ktrórym jakoś trzeba będzie żyć, bo potem to tylko czeka mnie blokada stawu. W tym wszystkim jest jednak coś pozytywnego, bo będę miała specjalny but, który umożliwi chodzenie 3 dni po operacji. Jest też drugi pozytyw, operacja się odbędzie w przepięknym mieście Quimper. Teraz odbywa się tam festiwal kultury bretońskiej. Może pojedziemy tam w sobotę lub w niedzielę to zrobię fotki. Wszystko zależy od pogody, wczoraj było bardzo ładnie i zapowiadają piękny weekend.
Jak z Twoim palcem?