Ida ja nie tyle za samym słońcem tęsknie co ogólnie ,żeby z domu wyjść
Jak człowiek się dobrze czuję to tyłek go nosi..... ....działka mnie woła....ale strażnik teksasu mnie pilnuje i do niedzieli mam zakaz wyjścia
Majeczko ciekawe czego jeszcze w dzieciństwie nie miałam
Zaraz mnie hurtem wszystko dopadnie i lato zobaczę ....w przyszłym roku
Witaj Cynthio! Mam nadzieję, że czujesz się lepiej i wkrótce, będziesz mogła cieszyć sie i zdrowiem, i działką . Bardzo ładny ten irysek wykluwający się z pączka. Dziś Mama doniosła telefonicznie, ze zakwitły irysy niskie żółte.
Tak sucho, że nic tylko modlić się o deszcz, bo ja ostatnio szalałem z sadzeniem (transport ze starego ogrodu). Są też bodziszki wielkopłatkowe, o których rozmawialiśmy. Wyglądają marnie po przesadzeniu.
Jacku dziękuję, czuję się już bardzo dobrze i odliczam dni do pójścia na działkę
Susza jest okropna a dla roślin to ciężki okres do przesadzania....to nasze podlewanie to tylko namiastka prawdziwego deszczu....
Jacku ,ja już mam bodziszka od Tary
Jak będę na działce to zrobię mu zdjęcie i poproszę Cię o pomoc w ustaleniu odmiany
Bardzo też jestem ciekawa Twoich bodziszków
Majeczko,Ado dziękuję dziewczyny
Ida zrobiłam to zdjęcie i wyszło mi dopiero za szóstym podejściem a i tak dokładnie cośków nie widać....to te 3 małe kuleczki ,one wiszą na takich maleńkich ogonkach (na zdjęciu tego nie widać) i to na milion procent są kwiatki
Witaj Basiu znowu dorwalam sie do kompa juz nie moge sie doczekac przjazdu do domu . Pogoda tutaj nie za specjalna . Deszcze czesto nas odwiedzaja a u Was niestety susza . Pozdrawiam goraco wszystkich odwiedzajacych Twoja stronke . Nie gniewaj sie Basiu ze pisze u Ciebie calusy dla Oskarka . Czy na to juz kwiatki pomidorow
Jadziu miło, że się odezwałaś
Oskarka wyściskam, jak najbardziej a gniewać się nie mam o co
Przyślij nam troszkę tego deszczyku bo w ogródkach niedługo będzie nam trawa szeleściła pod nogami
A to na zdjęciu to chyba są zaczątki pączków pomidorków
No A jaka odmiana,a juz wiem koraliki wszyscy sie na nie rzucili w tym roku Ja dzisiaj wszystkie posadziłam w folii 90.Jeszcze do gruntu zostały.Jak fotki robiłam do forum to nie wiedziałam jak je wszystkie uchwycić.