Oaza spokoju Hanki - 2009
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia jak bardzo mi miło,że wreszcie do mnie zawitałaś.To,że moje Glorie różnie się przebarwiają to podejrzewam,że dlatego iż są z różnych szkółek kupowane.Ale wielkością kwiatu są podobne.
Halinka Pączki Belle Ange dziś jeszcze nie nadają się do zdjęcia zbyt małe.Na pewno Ci zrobię kilka ujęć niech tylko troszkę się rozwiną
A teraz muszę się pochwalić
Dzięki Gosi Deirde mam wymarzoną różyczkę Imprsje
Gosieńko jeszcze raz bardzo dziękuję.Jak widać przyszła w nienaruszonym stanie.Jest piękna

Halinka Pączki Belle Ange dziś jeszcze nie nadają się do zdjęcia zbyt małe.Na pewno Ci zrobię kilka ujęć niech tylko troszkę się rozwiną
A teraz muszę się pochwalić
Dzięki Gosi Deirde mam wymarzoną różyczkę Imprsje
Gosieńko jeszcze raz bardzo dziękuję.Jak widać przyszła w nienaruszonym stanie.Jest piękna

Haniu fajnie, że pokazałaś te zdjęcia...
Teraz wreszcie się przekonałam, że moja gloria to nie gloria... Faktycznie jest zupełnie inna...
Wiliam jest cudny... miałam ale mi pies zniszczył
i nie mam buuuu
ale już niedługo zaczyna się sezon na róże
Teraz wreszcie się przekonałam, że moja gloria to nie gloria... Faktycznie jest zupełnie inna...
Wiliam jest cudny... miałam ale mi pies zniszczył

ale już niedługo zaczyna się sezon na róże

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Wszystkich
Odstawiłam moje amarylisy na odpoczynek a dziś zaglądam do nich i co?Ano pomyliły chyba pory roku-zobaczcie

Irenka fajnie,że mnie odwiedziłaś.Ty podziwiasz moje kwiaty a ja Twoje i zawsze jak jestem u Ciebie lepiej podobają mi się twoje nasadzenia
Iza Liska Dobrze napisałaś,sezon zakupowy się zbliża,szczególnie różane zakupy będą "gorące" przynajmniej ja tak planuję.Swoją różyczkę,którą przymierzałaś do Glorii też w końcu nazwiesz.
Trochę kolorów z ogrodu.Komary mnie przegoniły i więcej fotek nie dałam rady zrobić

Odstawiłam moje amarylisy na odpoczynek a dziś zaglądam do nich i co?Ano pomyliły chyba pory roku-zobaczcie

Irenka fajnie,że mnie odwiedziłaś.Ty podziwiasz moje kwiaty a ja Twoje i zawsze jak jestem u Ciebie lepiej podobają mi się twoje nasadzenia
Iza Liska Dobrze napisałaś,sezon zakupowy się zbliża,szczególnie różane zakupy będą "gorące" przynajmniej ja tak planuję.Swoją różyczkę,którą przymierzałaś do Glorii też w końcu nazwiesz.
Trochę kolorów z ogrodu.Komary mnie przegoniły i więcej fotek nie dałam rady zrobić