Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nom sami oszuści na tym świecie- nikomu nie można ufać ;:29
Sylwek Diana już nie jest tego taka pewna :;230 heee Ciebie wcale truniej nie powinno być do tego przekonać ;:112
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Do czego mam się niby przekonać :?: :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Że to jednak jakaś nowość :D :D :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

No zobaczymy :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Mariusz ja chyba pierwszy raz w tym raju.
Piękne rabaty wy ściółkowane korą, szyszkami ,wy sypane drobnym kamieniem jak mnie to się podoba .
Kiedy u mnie będzie tak wszystko ładnie wykończone .
marivsz
1000p
1000p

Post »

Geniu u Ciebie jest dopiero ślicznie, tyle kolorów, kwiatów a u mnie tylko iglaki.

Wróciłem z zakupów potem będą foty;DDD mogę powiedzieć, że udane ale trochę trwały bo oczywiście musiałem jeszcze zaliczyć księgarnie ;D i jestem zły bo chciałem kupić konkretną książke no i lipa nigdzie jej nie ma, dopiero na zamówienie, tylko mnie trzeba już w tym tygodniu :(
A ten mój cyprysik to się zwie tak cyprysik groszkowy 'Curly Tops' nie wiem co to za odmiana i czy nowość, ale przynajmniej wiem co mam;D
ogródeczek
storczyki
marivsz
1000p
1000p

Post »

Obiecane foty, ale kiepska jakość bo od 15 jest ciemnica i co chwila deszczem zawieje;(
hutujnia
Obrazek
hebe
Obrazek
funkia miniaturka, ma taka pozostać
Obrazek
A to to było coś takiego - trarella s... ;D
Obrazek
irga za którą chyba przepłaciłem;/
Obrazek
lobelia różowa, pierwszy raz spotkałem w tym kolorze
Obrazek
o i wrzos, takiego jeszcze nie mam, pokrój ma płożący tylko kolor znowu biały;/
Obrazek
i kolejne 2 żurawki do kolekcji
Obrazek

Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
dianek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lip 2008, o 11:43
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

mariusz a ty moze bys cos u mnie kupil a nie biegasz po szkolkach ?:P ;)
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
marivsz
1000p
1000p

Post »

No nie wiem, nic się nie ogłaszasz:DDD a wiesz takie bieganie po szkółkach to jest najlepsze, zawsze coś się zobaczy, porozmawia:)
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
dianek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lip 2008, o 11:43
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ja sie nie oglaszam ?:P
a stopki mojej nie widzi ?;)

wrzosika masz fajniutkiego, mozesz mi sprezentowac :P:P;)
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
marivsz
1000p
1000p

Post »

A wiesz, że nie;DDD pierwszy raz dopiero, ale ja teraz poluję na żurawki, hosty i inne ciemnolubne takze jak masz coś...:)
Jak mi się rozrośnie to pierwszy dla Ciebie, chyba że będę jeszcze tam w okolicach to zakupie :)
ogródeczek
storczyki
elka1606
100p
100p
Od: 22 paź 2008, o 11:28

Post »

Mariusz ,ale poszalałeś na zakupach :D
piękne wszystko ,z tego co kupiłeś nie mam jeszcze takiej ślicznej lobelii,a hebe to widzę że różne odmiany ma ,bo ja mam podobne do wrzosu,a irga rozrasta sie szybko ,ale ja ją ciągle mocno tne ,myślę nad jakimś konkretnym kształtem ,bo ma szybkie przyrosty :wink: ale jakim to jeszcze nie wiem
pozdrawiam ,jest dzeszcownie to posadzenie uda się
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Hehe, to Ci Diana pojechała :D :D zakupy widzę, że bardzo udane :) mi kurcze ta irga wpadła w oko :) pomysł na hutujnie chyba też wykorzystam u siebie :) , a i lobelia też Ci się trafiła :wink: z resztą wszystko pasuje Ci do ogrodu w sam raz :) czekam na efekty nasadzeniowej realizacji :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Elka z lobeli to jestem happy tylko wiadomo trzeba pobawić się w ocieplanie;/ a do sadzenia to jeszcze chwila:) teraz trzeba kombinować skąd ziemie wziąść;DDD

Sylwek irgą się mogę podzielić, jak to Elka napisała szybko się rozrasta także...
Z tą realizacją będzie trudniej, na razie muszę pozbierać troszkę roślin i wtedy można szaleć, ale powoli myślę, że będzie się zapełniać.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Mariusz ale zakupy poczyniłeś :shock: Irga piękna i fajnie się będzie rozrastała a żurawki obejrzyj u Igi - tam to dopiero były zakupy żurawkowe (i w jakich dobrych cenach :roll: ). Czekam na zdjęcia nowych nasadzeń :lol:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”