Co do ściany, wiesz... u mnie już jest podobnie

Są farby zmywalne, może ściana pomalowana taką farbą będzie łatwiejsza do utrzymania w czystości (choć szczerze w to wątpię ;-))
Retyy... jak ta mała suńka wdrapała się na taki wysoki mur?

Marta C, oba Pudelki wspaniałe, ale... ta czekoladowa suńka (?) jest NIESAMOWITA! Cudny kolor, a te oczy... ech... Piękna !
Anoli, a gdzie fotki z kąpieli? Nie miałam pojęcia, że Twoja Zuzia to taka mściwa bestyjka

Agax, Twój Szirek stosuje dokładnie tą samą pielęgnację futra co moja Pandulina

Agrazko, może i Tola już jest babcią, ale po kropkach tego nie widać

lucy09, szynszylka jest piękna, proszę o więcej fotek! Niedawno żegnałam swojego Kluskiego (królika) i teraz myślimy o jego następcy

Oooo... i następny York na forum

treissi, psiak szybszy od aparatu? Skąd ja to znam 8) Muszę przyznać, że Tobie i tak lepiej wychodzą fotki niż mnie

Mały pociesznik... Widać, że śnieżek go bardzo intryguje

Długo nie było nowych fotek Pandy... więc nadrabiam.
Tak nasza Urwisowata potrafi się uśmiechać

Wędrujące Panienki ;-)
Panda chodzi za Malwą krok w krok, zupełnie jakby chciała ją przed upadkiem ochronić

Zniknęliśmy kiedyś z domu na długo i wróciliśmy dość późno... Wracamy a tu pies nas nie wita :o Ba! Nawet nie ma psa na horyzoncie

Chyba Pandziaszek tęsknił... tak słodko wygląda zawinięta w moją kołdrę, że nie miałam sumienia jej odbierać. Dziewczyna wiedziała, że do łózka naszego jej wejść nie wolno, więc ściągnęła sobie kołdrę na podłogę - co za mądry pies

Ale to nie pierwszy raz! Bywało, że w nocy z mojego męża ściągała kawałek kołdry i spała na nim, na podłodze.
Drapki