U Antooosi :):):)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Hihi,na giełdzie nie byłam,ale to z zaprzyjaźnionego sklepu.Nowy to facet...tylko nie wiem,jak go nazwać...
No kto wie Basiu,kto wie...wiosna tuż tuż(przynajmniej kalendarzowa)...ja jednak mam nadzieję,że Ty wcześniej wpadniesz...
A na Balicką się chyba na razie nie wybiorę, ponoć strasznie szaleją tam z cenami...no i nadal kiepsko z towarem...może za tydzień...(pamiętam o Tobie)...
Aneczko no...kolekcja się rozrasta....
Ilonko raczej wrzeszczą,niż kukają... 8)
No kto wie Basiu,kto wie...wiosna tuż tuż(przynajmniej kalendarzowa)...ja jednak mam nadzieję,że Ty wcześniej wpadniesz...
A na Balicką się chyba na razie nie wybiorę, ponoć strasznie szaleją tam z cenami...no i nadal kiepsko z towarem...może za tydzień...(pamiętam o Tobie)...
Aneczko no...kolekcja się rozrasta....

Ilonko raczej wrzeszczą,niż kukają... 8)
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

W końcu do Ciebie dotarłam

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Małgosiu!Fidelis pisze:a ten zegar jest identyczny jak u moich rodziców, wiesz może ile ma lat? Bo nasz rzeczoznawca obliczył na ok 100 lat, może Twój też taki wiekowy
Wiem tylko tyle,że ojciec mojego dziadka dostał go od kogoś w 1912 roku. Więc rzeczywiście,zegar wiekowy.
Basiu,nie dosyć,że ziąb,to ponoć tam z cenami powariowalibasga pisze:Na giełdę tez na razie się nie wybieram bo straszny ziąb.

Kasieńko zatem już wiesz,że moja kolekcjia została porządnie przetrzebiona.Niestety,już go nie mamkatarzyneczka pisze:![]()
Ależ Ty masz cudne kwiatkiMasz do nich dobrą rękę. Czy mi się wydaje czy widziałam u Ciebie cissusa discolor?

Ja też znalazłam właściciela,ale on powiedział,że jej nie chceEwa Janina Sadowska pisze:Do mnie się też zeszłego roku przyplątała na okno papuga,osiadła w moich ziołach,na szczęście było ogłoszenie komu zwiała,sąsiednia ulica.

A jak złapalaś tą z parapetu?Bo moja mi do domu wleciała

Gdybyś Monia wiedziała,ile te paskudy bałaganu robią :?Ale ,że u mnie papugi w domu od dwudziestu lat z krótkimi przerwami-chyba jasne jest,że inaczej nie potrafię.Tylko jeszcze M muszę przekonać,że on też sobie nie wyobraża domu beż wrzasków(ptasich oczywiście 8) ),rozsypanych ziaren i latających potworów...treissi pisze:Ale świetne papużyska
Pozdrawiam,Kinga.
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Urocza parka
Wiosnę w domu codziennie zapewniają ;)

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria