Kaktusiki i sukulenciki Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow, no to lada moment zaczną kwitnąć. Super
Cefalium to taka jakby to powiedzieć czerwona czpa na kaktusie, która rośnie większa niż sam kaktus
Cefalium to taka jakby to powiedzieć czerwona czpa na kaktusie, która rośnie większa niż sam kaktus

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Nie podobały mu się melaczki:D .
Szczerze mówiąc mi też średnio się podobają
Szczerze mówiąc mi też średnio się podobają
- kati-1976
Ja też nie mam Melocactusa. Wkrótce będę wysiewać ten rodzaj. Jak mi coś wyrośnie do najładniejszy będzie dla Ciebie Beciu.
W sumie melaki to ciepłoluby zimuje się je w temp. nie niższej niż 12 stopni. Myślę że dobre do zimowania w domu
W sumie melaki to ciepłoluby zimuje się je w temp. nie niższej niż 12 stopni. Myślę że dobre do zimowania w domu

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976
Kochanie, jeszcze nie podlewam. Myślę, że może za jakieś półtora miesiąca zroszę je delikatnie. Podlewać zacznę jak wyniose je do ogródka.Elizabetka pisze:Katko przszłam zobaczyć czy już zaczęłaś podlewać kaktusy ale chyba jeszcze nie co?
Z resztą zobaczymy kiedy forumowicze zaczną swoje podlewać. na pewno będzie o tym mowa w niejednym wątku.

Beciu ja nie rzucam słów na wiatr. Choćbym wyhodowała jednego to i tak będzie dla Ciebie.

Witam,Kasiu. Ale u Ciebie nowości.Jak widzę,pojedyncze zakupy już Cię nie satysfakcjonują i przerzuciłaś się na hurt.
100 kaktusów na raz to się nazywa mieć fantazję
Mam nadzieję,że otrzymasz je oznaczone bo przy takiej ilości ich identyfikacja może trochę potrwać.
Posiedział bym dłużej lecz,niestety,koście mi się jeszcze dobrze nie zrosły i trochę mnie podszczypują.
Jednak niedługo będę miał duuużo luzu i się wybyczę przy kompie. 

Posiedział bym dłużej lecz,niestety,koście mi się jeszcze dobrze nie zrosły i trochę mnie podszczypują.

- kati-1976
A nasz kochany Grzdylek, jak zawsze błyskotliwy.
Władku cóż to Ci się przytrafiło złego, że "koście Cię podszczypują"
Oj fantazję to ja mam Tylko obawiam się, ze pozostali domownicy nie, i będę leciała z hukiem
.
Mam nadzieję, że chociaż chwilę pozwolą mi się nacieszyć tą 100- tką kaktusików.
Co do oznaczeń, nawet gdyby ich nie było to jestem pewna, że forumowicz mi pomogą. Oni wszyscy mają anielską cierpliwość dla mnie

Władku cóż to Ci się przytrafiło złego, że "koście Cię podszczypują"

Oj fantazję to ja mam Tylko obawiam się, ze pozostali domownicy nie, i będę leciała z hukiem

Mam nadzieję, że chociaż chwilę pozwolą mi się nacieszyć tą 100- tką kaktusików.
Co do oznaczeń, nawet gdyby ich nie było to jestem pewna, że forumowicz mi pomogą. Oni wszyscy mają anielską cierpliwość dla mnie

- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, to jak już będziesz leciała z hukiem, to leć w moją stronę. U mnie miejsce się znajdzie ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
koście mi się jeszcze dobrze nie zrosły i trochę mnie podszczypują.
Ale wpadka!!! Skąd do "kości" wkradło mi się "e"?? Wstyd i hańba!!!:oops:
To podszczypywanie jest skutkiem mego bliskiego spotkania trzeciego stopnia z
ciężarówką.Była to twarda sztuka,twardsza od moich kilku kości.
Na szczęście
już jest dużo lepiej.Taka konfrontacja z kupą żelastwa ma też swoje dobre skutki.
Wszyscy skaczą koło mnie i są gotowi do usług na me kiwnięcie palcem.Nawet po
mieszkaniu nie chodzę tylko jeżdżę.Królewskie życie.
A Ty,jak widzę wykurowałaś cissusa a robactwa na litopsie poniosło sromotną
klęskę.Należy Ci się za to Krzyż Walecznych i awans.Gratuluję.
Ale wpadka!!! Skąd do "kości" wkradło mi się "e"?? Wstyd i hańba!!!:oops:
To podszczypywanie jest skutkiem mego bliskiego spotkania trzeciego stopnia z
ciężarówką.Była to twarda sztuka,twardsza od moich kilku kości.

już jest dużo lepiej.Taka konfrontacja z kupą żelastwa ma też swoje dobre skutki.
Wszyscy skaczą koło mnie i są gotowi do usług na me kiwnięcie palcem.Nawet po
mieszkaniu nie chodzę tylko jeżdżę.Królewskie życie.

A Ty,jak widzę wykurowałaś cissusa a robactwa na litopsie poniosło sromotną
klęskę.Należy Ci się za to Krzyż Walecznych i awans.Gratuluję.